Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Ben teşekkür ederim. Mesajınız düştü sayfaya. Doğru tektir. İyilikte aynıdır. Ve insanda kendini hemen belli eder. O yüzden bunların ışığında sizinle her daim aynı sa fta yer alırım. Saygılarımla. @O_Ben_Pamir
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ertuğrul_00 ()Elinize sağlık abim
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Şükran kesiran
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için güzel kardeşim ben piyasa hakkında yorumlarıma ek si verilmesine karşı değilim verilebilir kimse benimle aynı düşünecek diye bir kaide yok sadece sizlere iyi dileklerde bulunurken vermeleri in san ın si nirlerini boz uyur saygı ve sevgilerle @Kervan001
O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()hocam siz engin bilgilerinizi bizimle paylaşmaya odaklanın bu tarz şeylerle zaman harcamayın kim ne isterse onu yapsın
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Haklılık payın yüksek umarım anlamak isterler birgün.
Kusuruma bakma ama hocam vs. Bu gibi deyimleri sevmiyorum ağız alışkanlığı ama kardeşiz biz kardeş demeniz kafi eğer bir kardeş olarak görüyor iseniz özür dilerim yanlış anlamyın lütfen ricada bulunuyorum
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Puan lama aslında sizin daha çok ha kka , sitenin özelliklerinden faydalanmanıza ve bizim için değerli faydalı yorumlar yapmanıza olanak sağladığına inanıyorum. O yüzden sizlere vereceğimiz en güzel şey puanlama olacaktır. Ek si veren kişi önce kendi hay atında ki ek silere baksın sonra başkalarına versin. Saygılarımla. @O_Ben_Pamir
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()günaydın hocam bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyor istediğiniz kadar söyleyin lakin taşa tohum ekilmiyor saygılar
5BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Puanlamayı açsam olmuyo kapasam olmuyo
Açmaya karar verdim..
Sizlerden tek ricam
Yorumlarımı beğenmeye bilirsiniz ek si verin sı kın tı yok lakin..
Arkadaşlara iyi dileklerde bulunurken veriyorsunuz bu hoş
Bir yaklaşım değil.
Doğru bulmadığım için
Kı zıyorum kendime de sizede
Özür dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Umarım bu düşmüştür