Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Sennora2010 ()Minimum veya maksimum olacakti
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sennora2010 ()Destekleri merdiven basamakları gibi düşündüm arada bir yerde olabilir veya gelebileceği maksimum veya azami yerler
0BeğenmedimŞikayet
Sennora2010 ()Evet şu destek vs.. zaten grafiklerde görülüyor gelen verilere göre alt veya üst desteğe kadar yolu var anlamı çıkıyor...
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Evet güzel kardeşim inşallah güzel olacak herşey sabırla bekleyenin mukafatı büyük olur
Zemheri_46 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Genelde birbirine paraIeI gelir ama belli de olmuyor işte Ömer, şimdilik iyi bir sinyal geldi.. ama büyük resimde faiz artırımı beklentilerinin düşmesi lazım..
Hayırlısı bakalım, selamlar
@zekamerak
1BeğenmedimŞikayet
Zemheri_46 ()Cuma günü veride olumlu gelirse fed pas geçer onsu rahat bırakırlar umarım abim. @zekamerak @umut5134 teşekkürler emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Evet güzel bu olumlu bişe
1BeğenmedimŞikayet
Zemheri_46 ()Beklenti 47K açıklanan 38K geldi veri iyi geldi.
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Veriyle birlikte hızlı hareketler görebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Veri gelmedende bu bölgeden uzaklaşamaz
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Rica ederim hoş bir seda üzere hayırlı günler
Sennora2010 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Umarım anlamışsınızdır
0BeğenmedimŞikayet
Sennora2010 ()Teşekkürler çok guzel açıkladınız üslubunuzu begendim
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Üçgen dışına çıkması 3 aylık bi süre belki erkende olabilir kısmet üçgen kırılımında seri hareketler gelir diye düşünüyorum acemi olarak
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Emeklerinize sağlık, tespitleriniz gayet yerinde daralan üçgen formasyonu adına da iyi bir çalışma olmuş teşekkürler..
@Kervan0001
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Yani demem oki 4333 direnç olarak karşımıza çıkıyor orayı kırmak için olumlu veri gelmesi şart yoksa ben ne yapar eder o desteğe çekilir ım diyor güzel kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Sennora2010 ()Tamamdır teşekkürler oldu şimdi... düşünce artık hep olumsuz düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Efendim 15:15 i veriyi beklıyor ons şu an veri onsa yararsa 4333 üzerinde tutunması neticesinde hedefi 4450 ye kadar ben tepki olarak gidebirim diyor
0BeğenmedimŞikayet
Sennora2010 ()4142 ons gelebilir diye anladım grafikten hani olmazda fed faiz düşürse
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Herşey gönlünüzce hoş bir seda üzere olması dileği ile