Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet12_ ()10 sene öncenin 3 lirası şimdinin 150 TL sine tekabül etmiyor mu zaten?
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Eyvallah kardeşim haklısın metallerle tanışmam ve buraya ilk adım adım atma tarihim 10 sene oluyor 170 tllerin görüldüğü yerde fiyatlar elbet karışır 2-3 belki 1 tl idi... hatta bu 50 tl tezi Gaziantep te tanıştığım bir bakırcı ustadına aitti sattığı ürünler için bunların gümüşü yok mu diye sormuştum laf lafı açtı adamın içinden bir ekonomist çıkmıştı :)
Musti077 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()3 yıldızı görünce insan net rakam bekliyor. 7 senedir alıyorum rakamalar hep aklımda o yüzden takildim
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Farazi konuştum
Musti077 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Her kıymetlide borsa emtia vs piyasa beklentiyi satın alır beklenen gün geldiğindeki ters hareketlere millet şok olur. Borsada kağıt uçar bilanço mükemmel gelir bir bakmışsın kağıda çakmaya başlamışlar olumsuz beklenen haber akışında da durum öyle olur kötü haber günü geldiğinde faiz artırdı bu neden yükseliyo naraları... ytd
oknehir918 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Bundan 10 sene deyil 6 sene önce gümüş 2 3 ül idi.
0BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()1 senemiz gitti gümüş yüzünden Trump yüzünden diyelim
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bundan 10 sene evvel gümüş 2-3 tl lerde sürünürken burada bir gün 50 tl olabilir mi fikrini atmıştım meczup muamelesi görmüştüm:) darısı bir gün 4 basamaklılara inşallah
0BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()Haklısın hocam en iyisi beklemek
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Kardeşim herkesin yatırım tarzı başkadır, ben ihtiyacım olmadıkça satmam düzenli alım yaparım
0BeğenmedimŞikayet
Ppapaty821 ()Ben 62.800 ler anladım :)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Orayı kastetmiştim zaten
Ppapaty821 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()Satilirmi burdan hocam sizce
0BeğenmedimŞikayet
Ppapaty821 ()İkili dipte dönerse iyi ben 55 teki ikili dipten korkuyorum