Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ons altın düşükken rasyonun yüksek olması ile ons altını n yüksekken rasyonun yüksek olması aynı şey değildir ons gümüş açısından. Daha öncede ons altın çökecek dediler dipte 3900-4000 de ne oldu sonuç?
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şuan bunu yapamaz ancak eninde sonunda yapacaktır hatta geçecektir 75-80 e kadar yolu var. Burada önemli olan ons altın tarafıdır. Ons altın sağlam durursa ons gümüş en fazla 60-58 arasına iner. Rasyonun çıkması birşey ifade etmez yani. Ons gümüş için 50-40 diyorlar bu bana göre yanlıştır. Bunun için tekrar ons altını n çökmesi lazım ki buda bana göre hikâye.
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Rasyo 67 den 72 ye cikarsa gumusu baya dusurur o zaman 85 tl ler geri gelecek diyenler hakli cikar
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Dxy 98 Altın da kalıcılık olmadığı sürece sıkıntı ve şuan son değdiği nokta da ana trend desteğiydi nasıl tepki aldığı da ortada. Burayı çok iyi takip etmek lazım çok önemli bir nokta burası. Anlık olarak değişir bu değer ve azar azar üste çıkar. 2025 Haziran'dan beri kıramadı burayı.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()72.6 eninde sonunda parçalayacak bana göre. Şuan oyalama devam ediyor 72.6 Altın da. Şuan 72.6 çıkamaz ancak 68-69 denemesi yapabilir alan içinde yer alıyor kısada. Rasyo ana yön üste doğrudur geri düşüş yaptığı alan düzeltme yerleridir. 63 bende şuan için yok. Deneyeceğini de sanmam. 66.4-5 altında ihlal alanı 65 lere kadar takip ediyordum daha önce de yazdım bunu. Yalnız bu birşey ifade etmez grafik ana yön üste doğrudur. Bunun yanında dxy yi de iyi takip etmek lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Rasyo 64.9 lardan 67.10 a uctu.. burdan 72 mi yoksa yine 63 lere mi duser
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rasyo haftalık kapanışı yine 66.4-5 üzerinde yaptı. Altta iğneleme olarak kaldı anlık geri düşüş sonra çıkış yani. Bunun olabileceğini ancak tekrar üzerine atacağını da yazdım kaç defa.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Özellikle dxy ye iyi bakın 98.2 den sonra ne yapmış. Tam temas anında uyardım burada dikkat edin diye.