Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Ben de onu diyorum zaten
1 aydır düşecek diyorsun yükseliyor
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()gümüş son 1 aydır yükseldi
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Ama çok kg var ama kg bazında olabilecek en az zarara yakın geldi bu rakamlarla birlikte
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Kg da 5-6 tl e kadar düştü
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()şuanda zarar ne kadar
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Düşecek demekten başka bir şey demiyorsun aylardır bugün de öyle deyince yazdım
Yok siz almayın Vebal günah
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()bütün vebali günahı benmi alayım dosdum.
-1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Satalım mı pılımızı pırtımızı :)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Düşüş olursa ihtimal dahilinde olan rakamları yazarmısın komtanım
-1BeğenmedimŞikayet
Manga ()düşecek dediysem düşecek 2-3 dolar yanılma yanılma sayılmaz.
yerli ve milli imdikatör bu karamürsel sepeti mi sandın )))
aklın_penceresinden için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aklın_penceresinden ()test et bakalım bir süre ne sonuç verecek sonuçta iyi ise paylaşırsın sitede gösterdiği değerleri.
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()son paylaştığım ufak tefek sarkmalar olsada iyti bir indikatör.
çok fazla yanılmıyor. uzun vade
1BeğenmedimŞikayet
aklın_penceresinden ()şimdi oldu. para basacak indikatörü bulmaya kendini fazla zorlama derim. çünkü söylediğin gibi YOK. İstediğin kadar ayar yap. yok. hepsi çok yanılır hem de çok çok.
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()yeniden boyanmayan indikatör yok. varsada piyasaya vermezler.
tüm indikatörler yanılır.
1BeğenmedimŞikayet
aklın_penceresinden ()ONS gümüş
hani sana aylıktaki dipteki rakamı söylememiştim hatırladın mı?
Benim aylıkta 2 aydır yazdığım 69,897 $ rakamı Altın da aylık kapanış olursa yine yani son 2 kapanışta olduğu gibi HEDEF 39,718 $ olmaya 3. ayda da devam etmiş olacak.
o yüzden 1 temmuzdan beri 69,897 $ önemli diyorum. kaldı 5 iş günü daha. bakalım üste atıp tutunabilecek mi ? göreceğiz. bekliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
aklın_penceresinden ()mum kapandıktan sonra çizdiği sinyali veya rengi asla değiştirmiyorsa iyi.
ama genelde büyük bir çoğunlukla hemen yeni durumlara kendini adapte eder bu göstergeler.
hep bilmiş gibi yaparlar.
mesela senin grafikte sağdaki büyük kırmızı yıldız 54 dolar civarı belirmiş.
emin ol 15 gün içinde 50 dolara düşsün 54 dolardaki o kırmızı yıldız yok olacak ve yenisini 50 dolarda göreceksin. istersen takip et. sanki 54 dolarda o büyük kırmızı yıldız hiç yanmamış gibi olacak. ben hep bildim yapacak grafik. umarım anlatabilmişimdir.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()zaman ayar ları iyi yapılmış hangizamanda iyi çalıştığı tespit edilmiş bir indikatördür.
1BeğenmedimŞikayet
aklın_penceresinden ()Meta Tr ad er 4 indikatörlerinde ters boyama veya bilinen adıyla yeniden çizme , bir indikatörün geçmişte verdiği alım satım sinyallerini veya çizdiği şekilleri fiyat hareketlerine bakarak sonradan değiştirmesi veya ortadan kaldırması durumudur.
Ters Boyama Nasıl Çalışır?
Canlı Piyasada, İndikatör anlık fiyata göre bir ok veya renkli sinyal gösterir. Sinyalin geldiği mum henüz kapanmamıştır.
Fiyat Değişince, Fiyat beklendiği gibi gitmez ve ters yöne hareket ederse, indikatör geçmişteki o sinyali veya oku siler, kaydırır ya da rengini değiştirir.
Geçmişe Baktığınızda, Grafiği geriye doğru incelediğinizde indikatörün tüm sinyalleri yüzde 100 doğru tutmuş gibi kusursuz bir görüntü sunar. Oysa canlı işlem yaparken o sinyallerin bir kısmı kaybolmuştur.
Neden Tehlikelidir?
Yanıltıcı Başarı Oranı, Strateji test ederken veya geçmiş grafiklere bakarken indikatör hatasız görünür. Gerçek hesap ile işlem açtığınızda ise zarar etmenize yol açar.
Sağlam Olanlar, Güvenilir indikatörler, mum kapandıktan sonra çizdiği sinyali veya rengi asla değiştirmez
@Manga
İstersen bunu oku güvenilmez olduklarını gör.
2BeğenmedimŞikayet
Manga ()arkadaşlar şlaka bir yana alttaki resmi geçmişiyle beraber inceleyin.
çok basit bir fikir.
ama sağlam fikir bence