Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Akdeniz_07 ()Aman abi azcıkta biz gulelim :)) yeter patlaya patlaya elek olduk :)
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Şuan bir anomali yaşanıyor.
Gümüş tarafında yeni zirveler olursa aşağıda ve yukarıda ki tüm rakamlar değişir. O yüzden dönüşün nereden olacağını izlemek gerekir.
Efesinek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()için Efesinek yorumu (1 gün önce) Cevap yaz
Konu: Gram Gümüş Teknik Değerlendirme
Bu grafik ben gidiyorum diyor son bir tur kalmış alım için dediğin gibi Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize yağacak yaradana siginiriz
https://altin.in/efesinek
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Tamam hocam
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Gümüşü yarın bir görelim Ali, şimdi yükselecek diye alırız bizi patlatırlar sonra hep birlikte ağıt yakarız.
Ali_merdan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Ons Altın böyle hatalı yükselişi hiç sevmez. Yarında ertesi günde yükselir gözüyle bakılmasın.
1BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam gece Çinliler almazmi yani
Onlar alsa gümüş 70 bulur
0BeğenmedimŞikayet
Fazla_cesur ()Hocam yorumunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Gümüş grafiği çalışıyor, Altın tarafı bozuldu.
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Almadım Ali, gümüş te yeni bir zirve yok. Ons Altın tarafı gereksiz aşırı fiyatladi.
0BeğenmedimŞikayet
Muslumyldz_ ()Tebrik ederim sizi dün ekran 102 kusurlerde satım sabah 97.80 de aldım az önce 101.30 da iken geri satım sabah haftalık kapanışa göre geri alım yaparım inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Efesinek ()Emeğine sağlık grafik güzeldi sizede bir not birakmisdim görmediniz galiba saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()gümüş grafiği iptalmi oldu dosdum
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Hocam gümüş aldinizmi
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Ben şuan alış yapmayacağım, izleyeceğim.
Yükseleni almak risk almak demektir.
mert7171 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Ben orta uzun vade için aldım, güzel kazanç bekliyorum o tarafta
mert7171 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mert7171 ()dönüş illaki olcakmı hocam dönüş olmassa alım yapacakmısınız bu arada ayrıca portföyde sasa gözüroyorum sızın yururmu sızce ne kadar tutulmalı elde