Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir hafta önce alt yorumda uyarmıştım. Gene her zamanki gibi sürekli negatif algı pompalanarak daha 89 TL olmadan insanlara elindekini sattırmak için binbirsuratlar tarafından yapılan manipülasyon umarım etkili olmamış olsun. Bu bant içinde de ani zaruri bir ihtiyacım olmadığı sürece bir gram dahi satmayacağım aksine fırsat olursa daha fazla alacağım bir üst banda çabuk geçerse satışa başlaya bilirim. Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tekrar deniyor kırarsa büyük ihtimalle eylül sonuna kadar bir üst bant aralıgina geceriz inşaallah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sağ olun bu vesileyle paraya ihtiyaciniz yoksa gumüşu 2027 Mayis sonuna kadar en az % 70 elde tutmakta fayda var sonrasinda güclu toparlanma 2028 ve sonrasi hedef minimum 400 TL uzeri iki ikibuçük senede % 400 uzeri kâr kimse vermez. Bu arada 1613 dolar ı gordügunde altın cökecek altta uçurum var dediklerinde de 3400 dolar hedefi vermistim nasıl bir ucurumsa herhalde yercekimi yok hep yukari gitti. isteyen yaptıgım uyarilari geriye dogru sayfami incelerse gorebilir gumuş icinde gene dort yaldizlı 8 dolarin aşagisina gelmedikce bir gram almam demisti 17.50 dolardan 121 dolar ustune kadar da igne atmıstı. Bu sebeple sayfa gecmislerinde ölu kedi sicraticilarina kopekbaligi formasyonu paylasanlara binbirsuratlara bunlari takip eden muhattap olanlara takip listesinde bulunanlara dikkat ytd. Yazdigim yorumlarin arkasina saniyeler icinde ust üste bir seyler yazip yazdiklarimi sayfadan dusurup okutmayanlara dikkat. Ytd @Evinizneisterse yapilan kotulüge seyirci kalamiyorum sayfami eksiyle doldurmalari hic muhim değil iyilik olsun diue tekrar tekrar yaziyorum. Sayfada yorum sayisi en az kisi belkide benim.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Ben de satmadim @REŞAT12 bey bilgilendirmeniz için teşekkürler. Bereketli kazançlarınız olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Değerli kardeşim siz bu sayfayı çok ama çok önemsiyorsunuz yazacağınız var ise yazın köşenize çekilin herkes kendince analizinize yorumunu yapsın alacaklarını alsınlar hepsi bu ! ! ! Her yazınızda bilmiyorum kime serzenişte bulunduğunuzu lakin kendinizi strese sokmaya gerek yok ! !!
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Üç gün önce bu yorunu yazdım bir gram bile satmadım binbirsurat bol yan hesaplı engelci kendi kendine teşekkur edip oven yan hesaplariyla yaptigı her mesaja ayri ayri donus yapip like dagitan okundugunda hic bir degeri olmadigi net gorulebilecek yorum sayisindan fazla like olan yapilan butun degerli paylaşimlarin arkasina saniyeler icerisinde mesaj yagdirip sayfadan dusuren like lari sifirlayan elinden gelirse eksi yapan krndine verilen eksileri de yan hesaplariyla aninda duzelten binbirsurat yuzunden bu yorumumu insanlar okuyamadi faydalanamadi tipki 170 TL ye geldiginde ful TL ye geçis ve 130 TL yi gectiginde yaptıgım satis uyarilarinda oldugu gibi bu sebeple cagrimi tekrarliyorum. Binbirsuratlarin uyelik iptali icin elinozden geleni yapin tepkisiz kalıp vebale ortak olmayin yt.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Emeklerinize sağlık bilgi ve uyarıları biz için çok teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ha 84 TL ye aldığımı anında paylaştım 32 dolar seviyesindeyken siz siz olun ons alıp unutmayın dolar sterlin euro alın unutun dolar en geç 2026 Martta 78 TL olacak diyen binbirsurat çokça yan hesabıyla burada ve o paylaşımıma da eksi vermişti gene rezil kepaze oldu bunu da hatırlatmam şart.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()DAHA İKİ DAKİKA OLDU YAZALI HEMEN ÜSTÜNE UZUN MESAJLAR YAZILARAK SAYFADAN DÜŞÜRÜLÜYOR BU TESADÜF OLAMAZ HER SEFERİNDE AYNI. SAYFAYI TAKİP EDENLERİN BİLGİSİNE ŞU ANA KADAR YAZDIKLARIMI ve nereden nereye geldiğimizi ve ne yapıldığını görün. @Ali_Cesur en son 84 TL civarı aldım 1 gram dahi satmadım 96 107 bandına kadar bir gram dahi satmayacağımı da bir kaç gün önce sayfaya yazdım geri çekilme olursa alırım yukarı tepki vermeye başlarsa da başından beri dediğim gibi % 70 muhafaza % 30 kademeli satış geri dönüşlerde de yavaş yavaş artırarak alış ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Buradan satiyormusun yoksa düştükçe alacakmısin.