Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()@Beyzax hocam garibanların ekmeğine kan doğramış desene :)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()powell dedı ben nıye faız artırıyorum kı:) @Beyzax gram sayfasına grafık yukledı 4 kısı aynı anda ıstıfa ettı:) paradoksa gırdı herkes:)
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ():))) :))) Sesli güldüm çayı döktüm senin yüzüne :)))
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()sen en son ons grafıgı attın powell gorevı bıraktı:)) @Beyzax @Baba_Vanga_ @CrvenaZvezda
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Siz ona bakmayın bisttekileri batırdı şimdide bizi batırmaya buraya geldi. :)) @Beyzax @_BROKER_
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Allah razı olsun hocam
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Her şeyi öğrendim kıskanma:)Bir grafik atarsam görürsün:)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Yine söndü bir ocak daha yani:( @_BROKER_
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ne anladın bızede anlat:)) @Beyzax @CrvenaZvezda
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim seninde eline sağlık kolay gelsin.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()98.5-99.2 Altın da kalıcılık lazım bize. Ondan sonra daha iyi olacak. Ama sanmıyorum bunu yapsın. Üstte oyalama devam gibi. Destek altına anlık sarkmalar olur belki ama kalıcılık bugüne kadar olamadı henüz.
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Olacakları merakla takip ediyoruz. elinize sağlık Üstad.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Hocam teşekkur ederim . Sizinde her daim bereketli kazançlarınız olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Mayıs trendi baya tuttu grafiği sonra alta indi. İyi oldu bu 101.5 üste atamadı oyalama yapıyor alt desteğe inerek. 101.5 geçmemesi lazım yoksa sıkıntı.
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Aynen hocam .. Görünen o şekilde.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ocak'tan gelen trend desteğini takip et. Mayıs'tan gelen alta kırıldı onay aldı bir alt desteğe iniyor şuan. Olay bu.
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()99.1-2 den destek alır üste atar.