Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sanırım başka söze gerek yok. Taban desteği dediğim 3900-4000 den üste dönüp 4381-4000 gelecek demiştim on numara analiz oldu. Temmus sonu veya Ağustos başında demiştim tam isabetle zamanlaması da tuttu. Ben yazdığım zamanlarda ons Altın 3380 diyordu bazıları. O günlerde çıkıpta 4381 4400 gelecek demek herkesin harcı değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ons Altın tarafını son olarak burada hatırlatma yapmıştım Yeşil yatay bant taban desteği ve Mavi düşen trend direnç hattı olarak buraları aşıp üste devam etmesi gerekir diye.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bunları adım adım takip ettim çok güzel devam ediyor. Ons Altın 3380 bekliyordu bazıları ve ons gümüşte sert düşecek dikkat edin diyorlardı acaba şimdi nerede bu arkadaşlar?
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Son durum artık yavaş yavaş Mavi hattın altı olan Turuncu hattan da üste çıkış başlaması lazım arkadaşlar. Takibimiz gayet iyi devam ediyor. Haftalardır izliyoruz burayı ve dirençleri tek tek aşıyoruz taban desteği üzerinde kalarak.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki son durum. Önce Yeşil alandan çıktı sonra sıra Turuncu alandan çıkışta. Direnç 4115 anlık değer. Geri inişte ise Yeşil hattın üst bantı destek olacaktır. Burası da anlık 4020 civarı. Bunlar zamansal olarak değişirler arkadaşlar sabit değildirler. Buradaki takibimiz de çok iyi devam ediyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki Yeşil bölgeyi aştık sıra Turuncu bölgede. Turuncu bölge anlık direnç 4121 dir. Burayı da kırdığında daha iyi olacak inşAllah. Ons Altın 3380 leri yazdılar sürekli ama 3900-4000 taban desteği idi kırması zor dedim kaç defa.