Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Anlık
Makas kapandı
Biraz daha giderse kar yazarız
GümüşlerinAdamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Makas 40 krş diyince merak ettim sordum
DK da makas 0.63 krş
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Ekran fiyanını. 30-40 krş değişiyor
Üstüne veriyor banka
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Yok Kuveyt Türk özel kur 0.88 krş makas
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()DK kullanmıyormusun?
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Yok değil 30-40 krş fark makas var
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Senin ekranla burası birebir aynı mı gidiyor abi?
Ben burası 85,80 iken bankadan 86,09 a aldım
Bir kademe
0BeğenmedimŞikayet
Aziz_abi ()Yarasın kardeşime
0BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Ekran 85.87
2. Kademe alım yapıldı efendim
@Uniqueidentity @ZeKaT_VeR @Adil_adalet
@Metin44_ @Sinembas @Aziz_abi
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim Alicim şimdi bu video sonrası ilk müsaitlikte bir video daha hazırlayacağım onun analizinde bahsederiz bu sorundan notumu aldım
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()O saat öncesinde Avrupa ne yapar, bazen asyayı eşlik edip önce satıp sonra yükseldiğinde oluyor.57.000 da biraz aldık, ilave için öneriniz ne olur.
1BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()15:30 verisi sonrası bir tepki olarak yukarı doğru hareket olabilir
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam hayırlı sabahlar. Bu kadar emeğiniz için teşekkürler. Yalnız sizce ytd şartıyla gümüş ons yukarı atamıyor. Geceden beri aynı yerde sizce güne özel ihtimal olarak yukarımı, aşağıyamı ağırlıklı görüşünüz nedir.