Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1577 14:58:07
EUR 55.5170 14:58:07
USD 47.9204 14:58:07
ALTIN ONS $4395.0150 14:58:07

Konu: Ons gümüş

1. 2. Ve 3. Düşen direnç hatları. 1. Aştı ilk baskıyı kırdı. 2. Yi aşacak biraz daha sağlama alacak. Son olarak 3. Yü aşacak ve yükseliş başlayacak. 2. Dediğim 63 ve 60 ın takıldığı hat adım adım izliyorum en baştan beri ve size grafik atıyorum. 63 te dedim 60 ta dedim ama bu hat sonsuza kadar çalışamaz bir üst hatta devam edecektir ve edecek te bana göre. Bu hatlar arasındaki gitgeller zaman alıyor bir anda olmaz sabır. Bize lazım olan ise 71 üzeri kalıcılıktır bunu tam olarak bilemiyorum ne olur diye. Buna sonra bakacağız.

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bir örnekte burada var bakın. Yorumlarda aşama aşama ne olacağını düşündüğümü net olarak yazdım kem küm etmeden ve buna göre takip ettim ısrarla. Sonuca ulaşmak uzak değil zaman olarak bana göre. Takibim aynen devam ediyor. Suni çıkış var diyen bazı sözde usta arkadaşlar vardı bakıyorum takip ediyorum neler yazacaklar tepede diye. Eminim biz demiştik çıkış yapacak diye kimse dinlemedi diyeceklerdir. :)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağol kardeşim hayırlı Cumalar.

ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

3 like verildi efendim
Hayırlı cumalar

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Ek si düzeltildi kardeşim bilgin olsun

Adrenalin_konyali için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

O tam belli olmuyor ancak işaretler yavaş yavaş devam edeceği yönde oluyor. Önce 4 saatlik kapanışlar sonra da günlük kapanışlar da önemli tabi. Şuan baktığımız zaman artık üzerinde kalıcı olup üste atak yapması gerektiğini görüyoruz. Nereden bakıldığına göre değişir tabi. Ben öyle görüyorum. Bunu yaklaşık 1 aydır yazıyorum 1 2 3 hepsini aşacaktır diye. Kademe kademe bunlar. Sonra yatay bant dirençler gelecek.

Adrenalin_konyali için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Adrenalin_konyali ()

3. Düşeni aşmamiz için o rakamın 1 gün üstündemi kalması lazım usta

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağol kardeşim Allah razı olsun.

GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Ne olacak sanki adam 2 çizgi alttan, 2 çizgi üstten, sağdan, soldan çekiyor grafik diye paylaşıyor diyorlar benim için. Gözleri görmüyor o çizgilerde neler oluyor diye. Bunca örneği varken içleri çürüdüğü için sağlıklı bakamıyorlar, göremiyorlar. Bataklığa doğru bodoslama devam ediyorlar! Yanlış yapıyorsunuz dedikçe daha fazla üzerimize geliyorlar. Sağlık olsun biz aynen devam...

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Burada önce Yeşil hattı kırdık (1. Düşen) sonra Siyah hattı (2. Düşen) sonra Mavi hattı (3. Düşen) Mavi hat üzeri tam kalıcılık ile inşAllah yükseliş gelecektir. Kısada da bayrak fm oluştu son zamanda bu 3. Düşen direnç hattında hedefi 62.80 63.27 dediğim fm. Buda olumlu bir durum takibe devam.

1BeğenmedimŞikayet

GÜMÜŞCEVİZ ()

emeklerine sağlık hayırlı sabahlar bereketli cumalar olsun.

5BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Ne demiştik haftalardır arkadaşlar. 1. Düşen, 2. Düşen ve 3. Düşen hepsini tek tek aşacağız taban desteği olan 54.48 ve 50 üzerinde kalarak. Sonra yükseliş başlayacak demiştik aynen devam.

0BeğenmedimŞikayet

oknehir918 ()

Okudum hepsini vaybee acaba 130 TL'ye gelmek kay ay sürer 129 TL'den almıştım 2 ay önce sonra düştü filan

0BeğenmedimŞikayet

lunca ()

Üstte çok alimim kaldı hocam. Elimdeki nakiti iyi değerlendirmeye çabalıyorum.
O yüzden bazen alıp beklemeye devam edeyim diye düşünüyorum ama duramıyorum da :) o yuzden takibe devam

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Oda olabilir daha sonra da olabilir 63 zor değil ama önce 3. Düşeni kalıcı kırmak lazım dünde yazdım. 63 sonrası 71 deneyecektir bende biraz zaman var evet ama sıkışma da var yazıyorum alan daraldı artık iyice. Biraz sabır ile olacak inşAllah birşeyler genel takip kısmında.

lunca için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

lunca ()

Su an bu düzeltmeden sonra 63 bekleniyor sizde. Bu ancak 1 2 hafta sonra sanirim. Grafikten anlamıyorum hocam ama siz bu kadar detaylı yazdığınız için işimizi çok kolaylaştırıyor teşekkür ederim :)

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

@lunca bak bunları adım adım takip ederek bu günlere geldik. Kaç haftadır takip ediyorum adım adım bu hatları. 63.27 ve 60.77 de 2. Düşeni kırmadan önce takıldı adım adım noktasını yazdım o anlarda yine tepede. Sonra o tepeler oluştu direnç olarak. 1. Düşeni ise 58 de kırdı üste ilk baskıyı orada attı üzerinden. Hepsini adım adım takip edip yazdım çizdim. Şekillenme nasıl oluyor nerede neyi yaparak ilerliyor dirençler kısada nasıl ortaya çıkıyor tepeler falan bunlar bu şekilde takip ederek oluyor. Grafiği iyi analiz etmek lazım sonrasında neler olabileceğini tahmin etmek için. Yine de kesinlik ifade etmez ancak başka yolu da yoktur bu işin.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

3. Düşen dediğim yeri kalıcı olarak kıralım o zaman bakın siz. :) 71 e gideceğiz inşAllah. Orada yine bakacağız daha üstü için emin değilim buna 71 üstü kalıcılık karar verir. 70-71 üstü kalıcılık lazım bize asıl önemli olan o.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

@oknehir918 bak buda adım adım nereleri takip ettik bu zamana kadar nasıl nereleri kıra kıra geldik onun grafiği ve yorumu. Bir üst grafiği ve yorumu da oku!

1BeğenmedimŞikayet

Aura__28 ()

Katılıyorum. Çok teşekkür ederim abi. Sağol varol. Hayırlı günler

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

60.12 civarı anlık değer kardeşim 3. Düşen değeri şuan. Burayı aşamazsa geri çekilir tekrar biraz. Geri çekilmesi birşey ifade etmez benim için önemli olan taban desteğimiz bana göre. Şuan buraya kadar bir çekilme olur mu bilemem belki de olmaz biraz geri çekilir sonra tekrar dener ve kırar belli olmaz. Sonuç olarak 3. Dirençte kırılacak ve 63.27 71.7 devam edecek bana göre. Sonrasına da sonra bakarız.

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Sanada hayırlı sabahlar eline sağlık hocam bu grafikten anladığım 3. düşeni aşamazssa alt rakamları tekrar deneyebileceği 59.72 yi geçersede üste devam edebileceği yönünde doğrumudur?

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağol kardeşim teşekkür ediyorum. Taban desteğimiz olan 54.48 ve 50 bantını koruyarak buraları asacağını uzun zamandır yazıyorum ve takip ediyorum. Son olarak buradaki 3. Düşen dediğim bölge var sonrası yatay direnç hatları takip edeceğiz. 63.27 ve 71.7 ye kadar izlerim sonrasına sonra bakarım. Şuana kadar iyi devam ediyoruz ama sonrası ne olur piyasa ne der bilemem. Ons Altın tarafı da güzel devam ediyor. Orada da taban desteğimiz gayet iyi çalıştı ve üste attı. 4100-110 üstü 4202 takip ediyorum. 4100 110 üzeri kalıcılık lazım şuan bize. Bu arada sana da başarılar ve kolaylıklar dilerim kardeşim. Hayırlı günler...

Aura__28 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Aura__28 ()

Eline emeğine sağlık abi. Çok güzel bir çalışma olmuş. Günün güzel geçmesi dileğiyle, bereketli kazançlar dilerim.

2BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Hayırlı sabahlar bereketli kazançlar arkadaşlar. Takibimiz aynen devam ediyor. Sıra 3. Düşeni aşmaya geldi evet. Anlık değeri şuan grafik içinde de var ve yeni açılan 08:00 4 saatlik muma göre 60.12 dir. Bir öncekine göre ise 60.19 idi grafiği kaydederken arkadaşlar. Zamansal olarak değişir bu değer ve geriye doğru iner. İlk grafik kaydında bu değer 63 civarı idi.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Yalnız aşırı çıkış beklememek lazım kardeşim buna dikkat edin bence. Sadece şu olumsuz havadan biraz çıkar bu olur. Sonrasına da sonra bakarız rasyo sert derin düşüş olursa buna da bakarız sonra.

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Bu ay sonuna kadar veya Ağustos başında birşeyler olmaya başlaması lazım bana göre. Bunu kaç haftadır yazıyorum aynı devam... Yanılır mıyım buna sonra bakacağız. Burada önemli olan taban desteğimiz bunu kırmamalı yoksa yanılma ihtimalim artar hatta gerçekleşebilir.

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Grafik önce dik açılı düşeni kırar bu biraz yükselişin işaretidir sonra diğerlerini kırar buda tam yükseliş işaretidir. 1. 2. 3. Dediğim hatları grafikte bakın belli oluyor net şekilde. 1. Yi erken kırar sonrakileri geç. 2. De 63 ve 60 ile 2 defa takıldı görselde iyi bakın. Bunları olan buydu demek için sonradan yazıp çizmiyorum ben bunları bu güne kadar adım adım işledim burada. Gelinen son durumu özet geçiyorum sadece. Bakın şurada şu olmuş demek farklı, adım adım takip edip idareleri tek tek önceden yazıp sonra da gelinen noktayı özet geçmek farklı. Ne demek istediğimi iyi anlayın.

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Eyvallah kardeşim emeğine sağlık sabır bizde çok şükür

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum