Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1570 08:05:14
EUR 55.4799 08:05:14
USD 47.9195 08:05:14
ALTIN ONS $4391.7000 08:05:14

Konu: Ons altın

Yavaş yavaş acele yok. :)

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Mavi hat dediğim buradaki Kırmızı ile işaret ettiğim hattır. Yatay Mavi hatlar ise taban desteğimiz idi. Yani 3900-4000 bölgesi. Daralan alan en fazla Ağustos başlarında bitiyordu biliyorsunuz. Haftalardır izlediğimiz yerler bunlar ve artık sona geldik sayılır. Üste devam rakibimiz devam ediyor. Sabrın sonunu görmüş olacağız artık fazla sürmez bence.

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Önce 4168 i aşmamız gerekecek doğru mu abi

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTIN_PATRONU ()

Yani 4400 mü bekliyorsunuz hocam doğru mudur anladığım

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

@ALTIN_PATRONU sıkışma devam ediyor grafik burada bak ne dedim buradan oku. Aynen devam...

0BeğenmedimŞikayet

Akdeniz_07 ()

Bende sizin gibi dusunuyordum ama o is oyle degilmis 90 bin tl ye sattiginizi 86 bin tl ye geriye aliyosunuz 4 bin tl size kaliyo gibi dusunun bir sefer yapabildim sadece ben baska cesaret edemedim oylece bekliyorum

Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aziz_abi ()

Zaten 90 satış diyoruz, Altın da yapılan her alım kardır. Tabi parçalı olarak, gümüş işi biraz risk almak gerektiriyor. Oyunun içinde olmak için her daim parça olacak.

0BeğenmedimŞikayet

Aziz_abi ()

Aynen doğru başkan.

Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aziz_abi ()

Ben biliyorum onu:) tamam.

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Teoride mantıksız değil pratikte yapabilmek mesele :)

Tamam

Aziz_abi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aziz_abi ()

Gram artırmış olursun ne güzel, bunun neresi mantıksız arkadaşım.

1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

3 4 TL aralıkta al sat yapmak her babayiğidin harcı değil sen burda bakma ordan alıp burdan sattım diyenlerin hikayelerine misal geçen birisi 91 TL den ekleme yaptı bugün roketçi yokmu diye yprum yazıyor aldğı gümüş Şuan terste zannedersin gr başı 10 lira kâr etmiş demem o ki kendi riskini kendin al buradakilere de fazla kulak asma

Tamam

-1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Sana nakit gelir elbet geldiğinde alırsın yarın ola hayrola Başkan

Tamam

-1BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Kardeşim herkes kendi riskini almalı isteyen al sat yapar isteyen TL kira sertifikasında değerlendirir isteyen bekler Yani taktik ve stratejiyi kendimiz belirlememiz lazım ortalama an itibariyle 7 TL aşağı geldi benim

Tamam

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Başkan elimde nakit olsa yapacağımı bilmiyorum da yok işte. :) sana bereketli kazançlar dilerim. Gram altın 5904 desteği aktif. Üstte 6530-34 var sağlam direnç alanı. Kanal aralığı bu şekilde yatay bantta. Daha önce 6530-34 destek oldu sonra kırdı alta 5904 e indi. İndiği zaman grafik attım buraya oda iyi çalıştı sonrasında.

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Oyalanma alanında devam ederken riske girmedim diğer taraftan da damlıyor az evvel baktım 69 satışlarımdan sonra gelen TL ile 9 kg gümüş artmış yatayda kaldığı sürece al sat yapmasamda az az gr artışı devam ediyor aysonuna kadar kırılım gelmezse bu şekilde devamke ez cümle sürenin uzaması Şuan bana faydalı

Tamam @Hayalet_adam

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

@Abbas__baş başkan burası kırıldıktan sonra yatay bant kanal direnci 4381-4400 arasına gider takılır geri iner takip et. Önce burası kırılacak kalıcı olarak sonra diğeri olacak. Takip bu yönde bende. Kanal şuan taban desteği ile 4381-4400 arasında. Ama kanal tepesine gidemiyor nedeni buradaki direnç hattı.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

@Abbas__baş başkan buraya bak! Asıl direnç burası. Mavi destek hattını koruyarak bu direnç kırılır bence. Zamanı var daha.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağol kardeşim.

CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağolun. Taban desteğinin Altın a inmesin yeterli. Biraz zaman alır ama olsun sorun değil. Kırmızıyı kırıp üzerinde biraz geri sonra devam. 400-500 dolar lık alan var destekten sonra. Hafif sapmalar üstü altı şeklinde. Burası gümüşün çok düşmesini engeller işimize yarar ama çokta çıkmasına izin vermez arada devam.

CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum