Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Derse girmezdi:)) tembel öğrenci @_BROKER_
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()sizde değerli hocam. @_BROKER_ öğrencinizmiş önceden :))
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Okuyoruz hocam, elinize emeğinize sağlık, mutlu haftalar
0BeğenmedimŞikayet
Başak_17 ()İlk like ve yorum ben yaptım ama görülmedi yunus hocam :) tekrar emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()simurg iyi ki varsın:)
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Re test ihtimal ama Altın da kalıcılık yapamaz.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()4097 seviyesi Altın a dönme durumu varmı tekrardan bekliyormusunuz böyle bir hareket?
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Geride kaldığı için beğeni verilemez diye biliyorum. Boşverin, benim paylaşımlarım beğeni toplamak için değil, yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()4097 seviyesi Altın da bariz 3886 ve long patlatma olarak kısa süreli göreceği 3825 seviyesini iptal etti tekrar 4097 seviyesi üzerine dönerek.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Geçtiğimiz hafta ons Altın da 38xx lü rakamlar yazmıştınız. Bu ihtimaller azaldımı tehlikeli bölgeden uzaklaştımı ons altın?
1BeğenmedimŞikayet
Başak_17 ()Bolca Emek elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Yalnız enteresan şekilde bu yoruma beğeni verdim oldu. Ama analize veriyorum beğeni görünmüyor :)
2BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()yunus hocam like ben verdim efenim ben okudum.
4BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()ihtiyaç yok demek ki:) bizim insanımız uzun yazıları okumayı sevmez :)
al ya da sat diyeceksin bu kadar kısa olmalı yazı:))
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
trskpln ()Çok fazla yorum trafiği olunca görmüyoruz ki üstad. Ben üzerime düşeni yapıyorum şimdi.
1BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Şu analiz 1 beğeni almış
Goy goy şak şak mesajı olsaydı 10 beğeni alırdı
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Tartışmalar yüzünden güzelim yorum hiç oldu Gümüş odası hiç misafirperver değilsiniz:)