Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1418 12:14:17
EUR 53.5007 12:14:17
USD 46.8223 12:14:17
ALTIN ONS $4149.5250 12:14:17

Konu: XAUUSD - Ons Altın Teknik Değerlendirme

Gümüş odasına selam ve sevgiler. Bu yorumu altın sayfasına yazmıştım sabah, altın gümüşü de yanında taşır diye buraya da yazmanın faydalı olacağını düşündüm.

Bugün günlerden Cuma ve haftayı 4097 seviyesi üzerinde kapatmaya hazırlanıyoruz. Ons altın açısından 4097 dolar seviyesi üzerinde kapanış olumlu bir durum ve yükselişlerin devam etmesi noktasında önemli. Genel olarak 4097 seviyesi ile 4477 seviyesi aralığına girmiş olacağız.

Şuan 4177 seviyesindeyiz ama altını doldura doldura bir yükseliş yapmadık, biraz hızlı oldu bu yükseliş. Dolayısıyla haftaya şöyle bir yol izleyebilir; Bu haftanın kapanış rakamı diyelim ki örnek veriyorum 4180 olsun, az sonra paylaşacağım saatlik grafiklerin hedefi olan 4237 seviyesine haftaya 4180 üzerinde ulaşabilir ve haftayı 4180 seviyesi altında kapatmak için geri dönebilir. Sonrasında 4097 ve 4237 aralığında dalgalanabiliriz. Tabi bu yorumları tekrar konuşmak üzere açık kapı bırakıyoruz. Veya bugün 4237 seviyesine ulaşabilir haftaya düzeltme hareketi başlayabilir. Bu yüzden gün içi hareketlerini takip ediyor olacağız.

Haftalık grafikte görüldüğü üzere 3941 seviyesi yeni dip seviyemiz ve 4097 üzerinde kapanışa hazırlanıyoruz.

Saatlik grafiklerde ise 4097 seviyesi üzerinde katlama hedefi 4237 seviyesi bariz gözükmekte, ya gün içerisinde ya da önümüzde ki hafta 4237 seviyesini izliyor olacağız.

Genel Altın Yorumu: Ons altın da yeni dip seviyemiz 4097 seviyesi altında 3941 seviyesi olarak gerçekleşti. Şuan 3941 dip seviyemiz, 4680 seviyesi pivot seviyesi, tepe seviyesi 5419 dolar seviyesinde. Şuan piyasalarda çok kötü bir senaryo gerçekleşmesi sonrası gideceği ilk yer 4680 dolar olur demektir bu, fakat böyle birşey beklenmiyor. Bu zamana yayılır ise bu seviyeler aşağı doğru çekilirler ama mutlaka test edilirler. Mesela 4097 seviyesi altında 3941 seviyesine kadar geriledik, yani tepe seviyesini 156 dolar tepe seviyesini aşağı çektik 5263 dolar olarak grafik zamanla güncelleyecek bunu. Ara ara bu dip, pivot, tepe seviyelerini paylaşacağım.

Genel Gümüş Yorumu: Gümüş Ons en düşük 55.42 seviyesi test edildi ve buradan başlayan yükselişle 62 dolar seviyelerinde geziniyor. Bugün haftalık kapanışın 60.81 seviyesi üzerinde olması önemli bir gelişme. 60.81 ve 66.98 aralığına dönüş yapıyor. Bu durumda haftaya 60.81 ve altında görülen seviyelerin kalıcı olması beklenmez. Tıpkı Ons altında ki gibi gümüş ons da 60.81 seviyesi altında yeni dip seviyesi 55.42 oldu, şuan 55.42 dip seviye,75.86 pivot seviyesi, 96.29 seviyesi ise tepe noktası olarak gözüküyor. Bu seviyeler 55.42 dip seviyesi görülmesiyle biraz geri çekilirler zamanla ama mutlaka test edilirler. Uzun vadeli grafiklerde ise 72 seviyelerine doğru bir yükseliş olacağı bariz görülüyor.

Hepiniz seviliyorsunuz Dostlarım.
Herkese şimdiden iyi tatiller diliyorum.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Derse girmezdi:)) tembel öğrenci @_BROKER_

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

sizde değerli hocam. @_BROKER_ öğrencinizmiş önceden :))

BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Okuyoruz hocam, elinize emeğinize sağlık, mutlu haftalar

0BeğenmedimŞikayet

Başak_17 ()

İlk like ve yorum ben yaptım ama görülmedi yunus hocam :) tekrar emeğinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

simurg iyi ki varsın:)

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Re test ihtimal ama Altın da kalıcılık yapamaz.

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

4097 seviyesi Altın a dönme durumu varmı tekrardan bekliyormusunuz böyle bir hareket?

1BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Geride kaldığı için beğeni verilemez diye biliyorum. Boşverin, benim paylaşımlarım beğeni toplamak için değil, yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

4097 seviyesi Altın da bariz 3886 ve long patlatma olarak kısa süreli göreceği 3825 seviyesini iptal etti tekrar 4097 seviyesi üzerine dönerek.

F30 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

F30 ()

Geçtiğimiz hafta ons Altın da 38xx lü rakamlar yazmıştınız. Bu ihtimaller azaldımı tehlikeli bölgeden uzaklaştımı ons altın?

1BeğenmedimŞikayet

Başak_17 ()

Bolca Emek elinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

Uniqueidentity ()

Yalnız enteresan şekilde bu yoruma beğeni verdim oldu. Ama analize veriyorum beğeni görünmüyor :)

2BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

yunus hocam like ben verdim efenim ben okudum.

4BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

ihtiyaç yok demek ki:) bizim insanımız uzun yazıları okumayı sevmez :)
al ya da sat diyeceksin bu kadar kısa olmalı yazı:))

Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

trskpln ()

Çok fazla yorum trafiği olunca görmüyoruz ki üstad. Ben üzerime düşeni yapıyorum şimdi.

1BeğenmedimŞikayet

Uniqueidentity ()

Şu analiz 1 beğeni almış
Goy goy şak şak mesajı olsaydı 10 beğeni alırdı

0BeğenmedimŞikayet

BigFoRCe ()

Tartışmalar yüzünden güzelim yorum hiç oldu Gümüş odası hiç misafirperver değilsiniz:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum