Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Cansın kral:) şimdi grafiğine bakıyorudum ellerine sağlık
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ler emeğine katkına sağlık
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Herkese Selamlar sevgiler günaydın...
Gram altın için 16paramıknatısı yorumu (2026-07-01 20:38:57) Cevap yaz
Ons altın
Uçurumun kenarından döndük önce kısada 4098 üzerinde kalmalı 4044 4000 psikolojik destek savunma hattı
4133 4192 ilk dirençler haftalıkta 4253 fibo düzeltmesi kalıcılık lazım ki 200 ema anlık günceli 4325 seviyesi altında baskı oylama, 4381.4 karar direnci
"Teknikte en kritik yer, destekten alınan tepkinin kalıcı olup olmayacağıdır. Her direnç üzerinde tutunma devam ederse dirençler tek tek test ediliyor dikkat edersrnix ve az nefesleniyor. Asıl mesele rakam söylemek değil, o rakamın üzerinde kalıcılık sağlayabilmektir. 4333-4381 bandı ise alıcı ile satıcının gerçek anlamda kozlarını paylaşacağı bölge. Orası geçilirse hikâye değişir, geçilemezse düzeltme masada kalmaya devam eder. YTD. "
günlükte grafikte beton var sırayla doldura doldura gitmesinde fayda görüyorum..
Aylık Sar ve h. ortalama desteği 3942.7 usd hadi yuvarla 3943 kırılmamalı diye şerh koyalım yoksa baskı oylama devam eder ytd..
Haftalık ters fibo 3886 usd önemli desteği unutmayalım
Haftalık tsi indikatörü ons altında yeşil yaktı ons gümüşte hala kırmızı YTD.
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Sayfada katılabilecek tüm arkadaşlarla birlikte çaya, kahveye çıksak ne güzel olur... Önce bir şeyler yesek : (acıktım sanırım) :))). @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın rica ederim, hadi bir çay molası verelim yoruldum:))
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Günaydın. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teknik bizim kararlar sizin olsun..
kısada 4133 ilk direnç 4192 üzerinde kalıcı olsaydı
haftalıkta 4253 önemli direnci bizi 200 ema 4325 anlık rakamı 4381.4 karar direnci taşıyabilir yönümüzü belli eder di fed rahat vermiyor bu akşam tutanaklardan güvercinmi şahin tonda açıklama gelire senoryo hangi yöne karar vercek haftaya abd enflasyon verisi, 29 Temmuz daki Fed faiz kararı için önemli bir veri mesajlarımda mevcut
SEPETTAR için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Evet o mesajda verdiğiniz güvenle nakite geçmekten vaz geçtim . Tekrar teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın efenim müsait değildim gelemedim:) sar desteği 3942.7 üzerinde kalır kırılmazsa panik yapmayın bakın anlize Alt yorum sizin için cevaplanmıştı 4098 savunma hattı üzerinde üst dirençle Altın da kalırsa 4044 4000 psikolojik desdeğimize oynalarlar bezdirirler niya sar örümcekleri üzerimizden alınmadan huzur vermezler:)
1BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Günaydın teşekkürler Zeynep Hn yine döndük uçurumdan akşam gözlerim sizi çok aradı stres had safhadaydı 4091'lere indik indik çıktık
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (2026-07-01 20:38:57) Cevap yaz
Ons altın
Uçurumun kenarından döndük önce kısada 4098 üzerinde kalmalı 4044 4000 psikolojik destek savunma hattı
4133 4192 ilk dirençler haftalıkta 4253 fibo düzeltmesi kalıcılık lazım ki 200 ema anlık günceli 4325 seviyesi altında baskı 4381.4 karar direnci
"Teknikte en kritik yer, destekten alınan tepkinin kalıcı olup olmayacağıdır. Her direnç üzerinde tutunma devam ederse dirençler tek tek test ediliyor dikkat edersrnix ve az nefesleniyor. Asıl mesele rakam söylemek değil, o rakamın üzerinde kalıcılık sağlayabilmektir. 4333-4381 bandı ise alıcı ile satıcının gerçek anlamda kozlarını paylaşacağı bölge. Orası geçilirse hikâye değişir, geçilemezse düzeltme masada kalmaya devam eder. YTD. "
günlükte grafikte beton var sırayla doldura doldura gitmesinde fayda görüyorum..
Aylık Sar ve h. ortalama desteği 3942.7 usd hadi yuvarla 3943 kırılmamalı diye şerh koyalım yoksa baskı oylama devam eder ytd..
Haftalık ters fibo 3886 usd önemli desteği
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Ne güzel ifade ettiniz... "Bölüşürsek var oluruz. " sözü başlı başına bir hayat düsturu. Teknik bilginiz kadar gönül zenginliğinizi de paylaşıyorsunuz. Rabbim kaleminize bereket, gönlünüze ferahlık versin. Şiir de türkü de eksik olmasın; çünkü bazen en güzel direnç, umudu kaybetmemektir. Selam ve hürmetler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bölüşürsek var oluruz.. Çok teşekkür ederim. Anlaşılan sadece mumları değil, gönülleri de okumaya başlamışız. Şiir, türkü ve biraz da tebessüm olmayınca grafikler fazla ciddi kalıyor. Rabbim gönlünüzü de sofranızı da bereket versin.. Borsa emitlar tüm piyasa hayat trafik zaten yeterince stresli; araya iki satır şiir, bir tutam türkü serpiştirmezsek grafikler de bize küser diye korkuyorum. Rabbim gönlünümüze ferahlık versin.. Selam ve sevgiler...
1BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Ne güzel söylemişsiniz... "Paylaşmak ekmeği bölüşmektir" sözü, analizleriniz kadar kıymetli geldi bana. Teknik bilgiyi samimiyetle paylaşmanız ve araya şiirle, şarkıyla nefes katmanız sayfanızı farklı kılıyor. Emeğinize ve gönlünüze sağlık. Dilerim hem piyasa hem de gönlünüz daima size güzel kapılar açsın. Teşekkür ederim. ?
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Işık olabiliyorsam mutlu olurum paylaşmak ekmeği bölüşmek güzeldir..
4s de al verdi 3 aylık 3942.7 sardan ve aylık har. ortlm. desteğinden tepki aldık uzun vade grafikte henüz güvenli alana geçmedik bunu aklımızda tutalım lütfen şimdi aylık bir grafik paylaşayım ordan dirençlere bakarsınız..
Piyasa düşüş trendindeyken bezdirince şarkıya şiire bağlarım arada hoş görün lütfen:))
Geçen hafta dip destekte tepkiden Altın aldım sayfamdanda kuyumcu rakamlarımı paylaştım kimse etkilenmesin şahsi görüşüm hissiyatım böyleydi
-1BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Değerli analizlerinizi bizlerle paylaştığınız için gönülden teşekkür ederim. Teknik bilgiyi sade ve anlaşılır bir dille aktarmanız gerçekten kıymetli. Satırlarınızda, eski Türk popunun naif ve içten ruhunu hatırlatan bir zarafet hissediliyor. Emeğinize, kaleminize ve paylaşımınıza sağlık. Yeni yorumlarınızı ilgiyle takip edeceğim.
1BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Değerli analizlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Teknik seviyeleri sade ve anlaşılır bir dille aktarmanız birçok yatırımcıya ışık tutuyor.
Ayrıca satır aralarında, eski Türk popunun o ince duygusunu sevenlerin hissedebileceği bir zarafet de var. Kaleminize ve emeğinize sağlık. Yeni analizlerinizi ilgiyle takip edeceğim
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ricanız başım üstüne.. Altın ons analizlerim alt yorumda ve sayfamda mevcut sizin için tekrar kopyalayım atıyorum
Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (2026-07-01 20:38:57) Cevap yaz
Ons altın
Uçurumun kenarından döndük önce kısada 4098 üzerinde kalmalı 4133 4192 ilk dirençler haftalıkta 4253 fibo düzeltmesi kalıcılık lazım 200 ema anlık 4333 seviyesi ve 4381.4 karar direnci
4s de ich. komo bulutundan çıktık şimdi günlükte beton var sırayla doldura doldura gitmesinde fayda görüyorum..
https://altin.in/16paramiknatisi
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
SEPETTAR ()Selamlar , altnonsta şu ana kadarki gelişmeleri değerlensirmenizi rica etsem mümkünse tabi
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşkkürler hoşgeldiniz sizi görmek güzel:)
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dünkü analiz hocam veriden önce yorumlamıştım evet bugün abd tatil
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Emeğine sağlık efenim
1BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Bu arada isabetli görüşleriniz için tebrik ederim:)
0BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Hayırlı cumalar. Bugün ekonomik takvimde tdi gözükmüyor. abd tatilmiş