Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim sanada sende Allah'a emanet ol.
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Geçmiş olsun kardeşim hayırlı geceler Allah'a emanet
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sevindim senin adına kardeşim. Bende iyi çok şükür. Dün ufak bir kaza geçirdik ama şükür sağlığımız yerinde. Araçta hasar var biraz o kadar. Maddi hasar yani. Yazılan neyse başa geliyor tek tek kardeşim. Vardır bunda da bir hayr inşAllah.
2BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Emekliliğin tadını çıkarıyorum kardesim diyelim sen nasilsin
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yoksun bayadır nerelerdesin ne yapıyorsun?
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah Polat kardeşim çok teşekkür ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim. Sabredin dedim hem ons Altın için hemde ons gümüş için dipte. Sonuç iyi oldu ons altın tam hedef geldi ancak ons gümüş henüz tam hedef gelmedi. Yinede iyi çıkış yaptı dipten sonra on numara kâr var şuanda.
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Eline sağlık. Emek var. Daha önce 4354 4364 arasını geçemeyip düşmüştü. Bu sefer işaretlere göre geçeceğiz sanırım. İzleyelim. 4336 üzerinde kapatırsa 4489 u geçer mi takip edeceğiz. Hayrlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Eline sağlık kerim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()1 ay önce ons Altın yorumu ve ne olursa ne olurda yanılırım ama kendi analizim nedir buyrun okuyun. Grafiğin içindeki yorum önemli işaret ettiğim Kırmızı hat neresi bakın. 4381 bölgesi. Mavi olan ise düşen trend hattı. Yeşil alan dediğim oyalanma yeri ise 3900-4000 bölgesi. Sonuç ne oldu bugün? 4381 e geldi.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buda bu grafiğin 4 saatlikten görüntüsü. Yeşil bölge dediğim alan. 4270-80 e kadar temas noktası var. Grafikte dirençleri gösterdim zaten. En önemli kısmı tepe noktası 4245 ten sonrası. 4 saatlik rsi tepede muhtemelen dirençten geriye salacak. Ons gümüşü de peşine takar takip edin.