Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Duzeldi abim
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eskisi gibi uğraşmıyorum arada yazıyorum. Sen AGS ye çalış boş ver. Burada binbirsurat engelci günde yüzlerce cıvık mesajlar yazan şirinlikler yapan manipülasyonculara kısa sürede iki üç dört yıldız veriyorlar sana bir yıldız bile vermemişler. Aslında bu işi de merak edip öğrensen çalıştığından fazla kazanırsın. Yt. Aylar öncesi yazdım 70 dolar la 35 dolar arası düzeltme aralığı buralardan aşağı iğne atar mı bilmiyorum ihtimali de düşük ama atarsa bir sene geçmeden 132 doları geçer buralarda git gel yapar oyalanırsa 2028 ve sonrası. Tahminimce oyalama devam edecek fazla aşağı gitmeyecek hızla yukarı da gitmeyecek Alım emirlerini iptal etmediysen yukarı doğru biraz kademeli satış yap % 70 dursun 80 li rakamları bir daha görmeme ihtimali yüksek. zaten galiba iki gün önce yazmıştım TL de bekleme Ytd.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Selim911 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selim911 ()Baba sen yaz manüpülayon yapan bot hesapları boşver. Vakit kaybı
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Düzelen bir şey yok eksi yerinde duruyor sistem manipülasyoncuları kayırıyor. Siz manipülasyoncuları bana hakaret beddua edenleri az bile söylemişler diyenleri yanlış bilgi paylaşanları manipülasyoncu engelci binbirsutratları övün onlara like verin ben üye olmadan takip edenlere yazıyorum bu sayfada kimseyle alakam yok. 1236 takipçisi olan bir insanın sayfasında eksi olamaz takipçim yok. Yan hesabım da yok.
0BeğenmedimŞikayet
Bereketli_ ()duzeltildi - abi
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Düzelttim, sen oraya takılma.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Güzel 61 den aldığımı çıktım şimdi nakitteyim ne öneriyorsun.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()12 SAAT ÖNCE binbirsurat engelci bol yan hesaplı manipülatör ün gene canını yaktığım rezil kepaze ettiğim için bana eksi vermiş. Bu sayfada takipçim ve yan hesabım olmadığının ispatı ne takipçi ne de like peşinde değilim kimseye şirinlik yapmıyorum sonuç artı rasyo 67 nin Altın a doğru gidiyor ve inşaallah kısa süre sonra yukarı güzel bir tepki geklecek ben burada düşen alınır dedikçe alınmaz satın kurtulun diyen kendi kendine konuşan engelci manipülatör eksiye devam et ben üye olmadan sayfayı takip edenler için uyarmaya devam edeceğim inşaallah yt.
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkürler.