Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()120 den kimse 50 leri bilemezdi. Geldi mi geldi ama o aralar en baba takip edenleri de gördüm kimse teknik olarak oradan buraya iner demedi. Sonradan işaretler geldikçe takip edilmeye başlandı o ayrı. Tepede 120 lerden ancak 86-95 ler yazıldı bunu da en iyi takip eden kişiler yazdı dahasını yazan yoktu o ara. Ve hep birlikte yanıldık o ara çünkü 70 e indi dip yaptı. Aylar sonra ancak kırabildi 70 i 66 yı. Grafiklerdeki hareketleri biz yakın zamanlı da dahi zor takip ediyoruz böyle çok aşırı rakam aralıklarında çok aşırı hatalar olur uzak durmak lazım dememdeki amaç budur. İsteyen takip edebilir ben etmem. Daha az hata ihtimalli olanı takip etmek daha iyidir bana göre.
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Valla müdür görünen köy klavuz istemez evet bende karşıyım bu şekilde rakamlara lakin 120 nere şuan 58 nere sence bu normal mi aşırılık değil mi aşırıda olsa gördüklerimi belirtirim ha zati gördüklerim beni bağlar inş yanılırım da insanlara en kötüsünü göstermezler
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Gel gel hepimize yeticek kadar para var müdür :)
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ons Altın 3000 rasyo 89-90 olması lazım ki ons gümüş 33 olsun. Böylesi rakamları şuan burada yazmak bana göre çok doğru değildir. Ben böyle aşırılıktan uzak dururum her zaman. Sanada tavsiyem uzak dur.
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Bizim gubulü Birgün köşeyi Dönecek de ne zaman bilmem müdür coinler de tat yok platin satıyım gelecem senin oraya mecara aramaya:)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Höşgördük müdür 54 alıcaz 54 bekliyoruz demiştim 120 deyken göbüllü patron tüm parayı peçeteye bağlamış yazın çok gider diye göbüllü ye 54 nasip olmayacak herhalde :)
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Müdür hoş geldin @Şahmeran_2525 demişti kaç ay önce bana biz ithmal vermedik geldi sayılır
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Ben 120 deyken aylar önce belirttim önce 54 ardından 33 ha belirtmemin sebebi insanların dikkatli olmalarıydı ama ne yazıkki çok kişi galeyana gelip malesef çok yukardan maliyetlendiler 54 derken sevdiğim bir arkadaş ne 54 leri orası hayal ötesi dedi malesefki kendide düştü hendeğe kısaca belirli oranda nerden nereye gideceği nerden döneceği az çok net ha 33 itibariyle 240 on slara hareketi başlatıcak lakin aksam yattık sabah gözümüzü 240 ta açtık şeklinde değil formülasyonu bilen ler bundan çok nemalanıcaklar bizlerden sayılı kişiler oraya yetişiriz
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Ben de sonrasında tebesaüm ettiydim wfendim..
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bunu geç gördüm. Mizah amaçlıydı kardeşim. :) görüyorum gülesim geliyor bunlara. :))
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aşırılıktan uzak durmakta fayda vardır. Ben 33 rakamını şuan telaffuz edemem mümkün değil. İleriye doğru gerekli şartlar oluşursa ons Altın çok düşerse o zaman bakmak lazım bence. Sanmıyorum ama yine de o şekilde bakmak lazım takip olarak. Onca sağlam destek var üstte onları kırması bana göre kolay değil. Yine de piyasa bizi ters köşe ederse bilemem.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()33 ideal buraya değmesi şart yoksa büyükler iştirak etmez 120 deyken gümüş 33 Altın 3300 diye bir formasyon devreye alındı görülüyor
0BeğenmedimŞikayet
Emre3442 ()Bilmiyorumki değilmi :))
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Herkes yapıyor dedim bir tane de ben yapayım benim başım kel mi. :D
Emre3442 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre3442 ()Yapma böyle şakalar:))
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bu grafik mizah amaçlıdır bu şekilde her tarafa çizgi çekip yapılan paylaşımlar bana göre birşey ifade etmez kafa karıştırır. Bunu sizde çok rahat bir şekilde yaparsınız zor değil ama analiz değildir unutmayın! Geçen bir video paylaşılmıştı oradan bir çizgi buradan bir çizgi falan filan komedi için aynen buna benziyor bu tarz çizimler. :)) 10 rakam üstte 10 rakam altta yapıştır gitsin nereye gideceği belli değil yön belli değil kim nereden almalı belli değil böyle analiz mi olur? :D
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ne yaptın sen dostum 33 nedir ya! :)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aşağı 33onsu unutmuşsun müdür :)
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Kerim Bey'de bu foryaya katıldı diyecektim ki jetonum düştü efendim...
Tüm likeler size
0BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Abecan bir sen yapmazdın sen de yapmaya başladım diyecektim ki jetonum düştü efendim...
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Her yöne acayip acayip ihtimalli çizimlere özendim. :) nasıl olmuş iyi olmuş mu? :)
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Onu bu şekilde çizim yapıp takip edenlere sormak lazım. :)
Çakal_avcısı_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Hoş geldiniz efendim.
Haydi hayrlısı
0BeğenmedimŞikayet
Çakal_avcısı_ ()Zaten başka bir yolu mu var gidecek ya yukarıya gidecek ya aşağı gidecek