Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Günaydın.
Bu güzel dilekler için Cook teşekkürler..
Mutlu ve sağlikli bir günler dilerim.
4000 Altın a sarkmiyor..
hemen yukarı atıyor...
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()yüzde 5..
yukarı attı... şimdi gördüm.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Sen alindin mi ? Çok hassas olma . Günaydın bu arada . mutlu huzurlu günün olsun
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()şöyle olur..
yüzde 5 alım.
yüzde 95 nakit.
yüzde 5 alım iki yıl kâr gormusken 5 TL civarı kar satım isteği... ve satamamak...
plana sadik.
satıp aşağıdan almak...
önümde hiçbir grafik olmadan Didem alıp iki TL kâr yapmak...
bu iyi bir tecrübe...
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Küçüğü büyüğü yok hocam demek ki sizi de cezbetti.
Hayırlı cumalar olsun.
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam, sizi gerçekten taktir ediyorum, düşüşü bildiniz fakat sizi tenkit edeceğim çünkü plana sadık kalmadınız, hiç alacağınızdan bahsetmediniz.
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()o kârdan çok çok az... hatta 2 TL kardaydi. bile ama satilmadı...
ufak bı tepki cikisi vardı. ama ayağı kısa kaldı.2 dolar daha ciksaydı satardım.
hayat tecrübedir.
büyük plana sadik kalıyoruz.
düşüş devam diye dün yazdım.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Hocam neye dayanarak aldınız, sizce düşüş bitmemişti?
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Siz de almışsınız, bizim gibi hiçbir şeyden anlamayan acemilerin terste kalması normal. Farkımız biz tepeden aldık.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kuyum 3900 yetsin... Dibin diplerini kemiriyorlar tavuk mu bu
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()4790..3800
ordan 4000 gidebilir.
sonra asagı...
pat pat rakam veriyoruz...
Naktin büyük dönüşü...
Bo... bizi takip ediyo.
rakam verdikden sonra rakam veriyo...
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yanı .. bir yerden kalkar bu amma şu an bu aralar değil .. aceleye gerek yok .. mumlar oluşumlar oluşsun . güzel bir dönüş görmek lazim henüz yok
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()nakitdeyiz...
biraz aldım karda ama sayma ...
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()4040 yarın geri alamaz ise 3850 ilk destek olucak .. pembe ters çanak kulp 3500 hedef .. emma o daha sonra .. bir tepkiye ihtiyac var.. eridi gitti paralar.
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()3800 gelse Altın falan çok rahat olucak...
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()evet ...
direk rakam...
:)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sen mi paylaşmıştın ..68 kırılmayana kadar 58 altı beklemiyordum .. amma 70-68 bölgesi sert kırıldı .. ben destek direnç ve kırılım takip ettiğim için kademe giderim .. sen kısa yoldan paaat diye söylersin ondandır
1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()sanki bu hedefler bir uerden tanıdık...
hııımm