Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()99,38114 ten tekrar aldım ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()99,58330 daha fazla aşldım aşağı doru artan oranlarda alıma devam. aşağılara iğne atarsa fullerim zaten emirler dizili ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()101,12565 ten sattığımın üç katını aldım aşağı devamı halinde kademeli olarak abanırım % 70 tutup % 30 u ile al sat ile fullerin inşaallah. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()103,63761 dem bu parçanın yarısını sattım tekrar aşağı dönerse üç katını alacağım. İddiamı gene ispatladım 99,81 TL de iken sorana alınır yazdım bana hangi bankadan aldığımı sorarak makası ima etti Fiyat 104 ü geçti normal makası olan dqa kârla satma imkanını buldu demek ki neymiş düşen alınıyormuş makası da kurtarıyormuş. Ben burada fiyattaki gevşemeler alım fırsatı % 70 turtulur % 30 u ile al sat yapılır dediğim halde inadıma zıttıma düşen alınmaz makas kurtarmaz yok fed ne diyecek v. s yazarak sayfayı manipüle edenlere dikkat. Yt.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sadece TL ile al sat yapıyorum reklam yasak banka ismi veremem buradakilerin çoğuyla aynı banka faizsiz katılım ytd.
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Hangi bnka al sat yapıyorsunuz tl mi
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aşağı doğru kademeli topla % 70 tut % 30 u ile kâr yazan parçaların bir kısmıyla al sat yap derim. 99,81 TL den veriyor. Aşağı devam ederse abanacağım hatta fulleyeceğim inşaallah emirleri dizdim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Kç alım yapayım
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim ben gene aşağı uç noktalara kadar kademeli emirleri dizdim kaça iğne atacağı belli olmaz sonuçta 104,77 TL Altın da kalıcı olamaz fiyattaki gevşemeler alım fırsatı Burdan aşağı % 70 tutulur % 30 u ile al sat yapılır. ytd. Sonuçta 101,60 ve aşağısını hedef gösterdim geldi 16,50 yi geçtiğinde de satış için uyardım. Bu arada sayfaya yazacağım diye satış fırsatını kendim kaçırdım. Her şeyi zaten önceden yazıyorum sayfamdan takip edin işlem kaçırıyorum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Kaça kadar düşer
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Satış yerinde de haber verdim alım yerinde dealımımı yazdım. Her yazdığımın arkasına sayfaya yağan manipülatörler yüzünden yazdıklarım saniyeler içerisinde sayfadan düştüğü için gören faydalanmıştır inşaaallah. Bu seviye ve Altın da toplananın % 70 i tutulur % 30 u ile de kâr yazan parçaların bir kısmı satılıp daha fazla geri alınarak toplanır ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()101,60253 ten kademeye başladım aşağı doğru artan oranlarda devam inşaa11ah ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()% 30 unu kademeli satın % 70 ini ise tutun dolar dan uzak durun derim ben öyle yapıyorum 6 senedir her işlemimi anında ve ne yapacağımı da önceden yazıyorum. Me sorarsanız ne zaman ne yapılır sayfa geçmişimi okursanız hepsinin cevabı var ytd.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat hocam nokta atısların harika, yukarı yürürse çıkış için hedeflerin nereler olabilir...
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumu düşerken almayın gümüşün tersi pis makas kurtarmıyor v. s diyerek yan hesaplarıyla kendini övüp kendi kendine hocam diyerek kendi kendine lıke yağdırıp bana eksi veren engelleme yapann manipülatörlere karşı uyarmak için 103,57 TL iken 8 saat önce alım yönlü yazmıştım gümüş 106,50 TL yi geçti normal kuru olanı da makas kurtarıyor mu kurtarıyor düşen alınır mıymış alınırmış ne zaman mühim bir uyarı yapsam yazdıklarımı okutmamak için manipülatörler sayfaya yağıp arka arkaya uzun veya lüzümsuz boş cıvık sohbetler ve şirinlikler yapıyorlar. Sayfayı bu şekilde lüzumsuz meşgul edenler için sabıka kaydınızı tutmayı ihmal etmeyin derim.
1BeğenmedimŞikayet
ozguzel ()Üstad dediğin gibi bekle bekle 5 aydır bozmadıkça pişman etti 130 gelsin anında çıkarım beklerim teşekkürler takipteyim sizi.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kasım 2026 dan önce zor. Elde malla da parayla da beklenmez. Aylar önce 170 TL görülüğünde mundar olan mal elde tutulmaz diye defalarca uyarıp ful TL ye geçtiğimde satıp al satla devam eden 200 TL yi geçti. Sonrasında nasıl yapılacağını tarif edip paylaştığım zarar kes seviyelerinde zarar kes yapan da dediğin rakamı geçti. Yan hesaplarım olmadığı için sayfam eksi ve sıfır like dolu 6 senedir aldırmadan yazmaya devam ediyorum sayfamı geriye doğru tararsan o rakamı çok rahat geçersin ytd.
ozguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Gümüşe kıyasla ons Altın tahmini düşük kalmış gibi 31 temmuzda
0BeğenmedimŞikayet
ozguzel ()150 tl yok mu yahu yakın zamanda :)
1BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Klavyenin azizliği. KATILIYORUM demek istedim
1BeğenmedimŞikayet
Sabret_seyret_şükret ()Ender yorumlardan başarılar dilerim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Emeğinize sağlık. 100% katılmıyorum size. Çok güzel bir açıklama ve yorum olmuş