Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen dostum asrn Hocamız dekont diyor adam istese 50 tane sahte dekont yapar atar çok mu zor sanki terso düşen adam uyardı diye sardı hocamıza
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Çok gülünç insanlar var bunlara fazla takılmayın kardeşim.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen öyle hocam @ASRN hocamız kıymetli birisidir sizin gibi ben tekrar aramıza geleceğini düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim bereketli olsun inşallah her zaman yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Az vardı gümüş ekledim 100 civarındayken, maaş yatınca bugün oldu çok teşekkür ederim hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()ben sizde nakit olduğunu tahmin etmedim yoksa geçen hafta uygun noktalardan mutlaka uyarıda bulunurdum
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çok teşekkür ederim hocam, ben de elimdekileri tutma kararı almıştım, buradan ekleme konusunda kararsız kaldım şimdi de:)Gece ekleyecektim ama uyanamadım aşırı yorgunluk vardı.
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim bereketli bol kazançlar dilerim sayın @Beyzax bana geçen hafta sormuştunuz sanırım zararkeş yapacaktınız sayfada olumsuzluklarda ortaya çıkan redkit rin tintin falan filan 80.00 lira bekliyordu ister istemez insanlarda tedirginlik yaratıyorlar size şu an panik olacak olumsuz bir durum görmüyorum diye belirtmiştim
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()mesela geçen hafta biri vardı buraları karıştıran emektar hocamıza dekont at görelim falan filan al işte söyledik rasyonun bu hareketinde kısa al- sat iyi para bırakır daha ne diyeyim değilmi birazda kişinin kendinde kabiliyet olacak ne yapalım onun mobiline girip alım yapıp sonra seviyeye gelince satışta yapalım mı geriye o kalıyor değilmi?
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize emeğinize sağlık, gayet anlaşılır olmuş, teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Emeğine sağlık hocam harika bir video olmuş rasyo nokta çalıştı gerçek den