Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada şunu da yazayım, 4 saatlik grafikte yani buradaki grafikte rsi dibe iniyor bilginiz olsun. Rsi tepede alım işaretidir diplerde kâr alma zamanlarıdır. Burası iyice dine inerek te dönebilir inmeden de dönebilir ama mutlaka üste dönecektir bana göre. Burada NU ile geri indi üste atarken de işaret gelir bir şekilde ama bence çokta işaret beklemeye gerek yok. Düzeltme için bu rsi üste doğru döner ons gümüş geriye iner sonrası düzeltme mi olarak kalır yoksa düşüş derinleşir mi bu takibe bağlıdır. Ben teknik olasılıkların özetini geçtim sadece. Buradaki NU hakkında da tepede yazdım ilk oluştuğu anda ve doğru takip etmişim rsi grafik 66 dayken dönüş yaptı uyumsuzluk ile.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başından beri takip ettiğim negatif uyumsuzluk (NU) son hali. Ayrıca tepedeki son 3 tepe obo fm hedefi 60 demiştim buradaki NU ile de uyumlu bu hedef demiştim aynen geldi 60 a. Obo tam hedef 60.4 tür. Benim 60-61 beklentim tamam sonrası karar yerindeki piyasa yapıcıların vereceği karara bağlı.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki NU çalışıyor rsi dibe doğru indi rasyo ve grafiği de geri çekti ons gümüş dediğim gibi üste attı 70-73 arası kanala. Özellikle 70-71 kanalı dikkat!
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki gösterdiğim NU on numara devam etti birde rsi tam dip yaparsa daha iyi olacak. Ancak bize lazım olan günlük tarafın geriye inmesi oradan destek gelirse daha iyi olacak. Sonrası için henüz bir netlik yok zaman gösterecek bunu.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim teşekkür ederim.
Aura__28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Emeklerine sağlık abi. Elin gözün dert görmesin.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Dünden beri hem buradaki NU dan bahsettim hemde tepede 2 tepe var son tepeyi de yapıp geriye inecektir dedim NU da bunu destekleyen bir göstergeydi. Tepede ayrıca 3 tepe ile obo oluşuyordu onuda yazdım dün akşam. Şuan bunları izliyoruz. Hedef bölgemizde bekliyorum bakalım. 60-61 arası kanala kadar iniş sonra bakacağız tekrar.