Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()parite yapmanın hiç bir mantığı yok dolar 1 2 kuruş ilerliyor bazen olduğu yerde sayıyor hem alırken hem satarken vergi. TL hesabı kolay sadece alırken vergi. Gümüş sürrekli al sat fırsatı veriyor günlük ortalama 50 kuruşluk kârla bile ilerlesen yeter. Ytd.
Mulayimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()altın gümüş toplamaya başladıkları zaman farklı bir zirve oluşacaktır
Ara düzeltmeler de fırsatları verecektir ama bu rakamlar olurmu derseniz bence de olmaz
Klavuz aldığım abinin söylediği sadece sabırlı ol alımları dolar parite yaparak al Haziran ayında sıkıntı yapmadan keyfini bozmadan bekle
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Anlık düşünme Kısa vadeli Hareketler yanıltıcı olur. Ons olarak verir.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Bereketli olsun @REŞAT12 Fed başkan değişimi piyasa diyazn çalışmları böyle zamanlarda sert ve ters hareketlere de yatkındır. Kısa vadede al- sat için hep fırsat verir. rast gelsin
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir daha bu fiyatların aşağısında alım fırsatı vermeye bilir. Ytd
Mulayimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de aşağı geldikçe alım fırsatını kaçırmaktansa kademeli olarak yüklü aldım en son 98,66242 den aldım yarısını 100,32985 ten sattım. % 80 toplarım demiştim % 80 e yakın topladım çoğunu tutup aldıklarımın bir kısmıyla al sat yaparak devam . Daha aşağı gekir hediye ederse fullerim inşaallah Ytd.
İmtihan_dünyası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mulayimm ()Şimdiye kadar dünyanın en büyük halka arz projesi bitmeden kimse Altın gümüş ile ilgilenmez
Hisse dağıtımı kâr alımları bittikten sonra değerli madene dönüş başlar
0BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Hayırlısı olsun Arkadaşım. Gümüş klasik piyasa kurallarını Reddiyor.
Denklem değişti ons için bu yazdıklarım.
gmüş gram bilmiyorum ben.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Tl bazında Aralık 2025 te gördüğü rakamdan alım fırsatı verdi. Aşağılarda yataylık sinsice mal topladığını gösterir buralarda oyalanmaya devam ederse belki biraz bekletir ama sonrası yukarı hızlı gider hep öyle oluyor şu an % 70 tutulur % 30 al sat. Aşağılardan hediye ederse % 90 tut 10 al sat stratejisi bence uygun. Yukarı tepkilerde satıp tekrar tekrar alttan almak yerine aşağı döndü zannedip aşağıda yüklü zarar kes yapanlar bu sebepten hep zarar ediyor. ytd.
Şeyda_türk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İmtihan_dünyası ()112'de 116 arası günlük al sat yapmaya uygun yüzerken aşağısı günlük için tehlikeli sezon Altın a Yukarısı günlük al sat için tehlikeli terste kalma adına
0BeğenmedimŞikayet
İmtihan_dünyası ()Bana göre 110'dan aşağı her fiyat alım fiyatıdır
1BeğenmedimŞikayet
İmtihan_dünyası ()Aynı fikirdeyiz bundan aşağı gitse ne olacak ki hemen çıkacak zaten bu fiyatlar alım fiyatları daha aşağıda alan kişi tesadüfen almış demektir zaten yükseleceği kesin Ben daha şansına inmeyi ön görmüş olmama rağmen iniş yaparken 109'dan aldım
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Doğru Tespit 100 altı alıcılı görünüyor. ons bazında 74 üstüne çıkar mı izleyip görelim.
Sıkışan biralan kırıldığında, kanalın alt bandına doğru fiyat kırılan yönde akar. Dikkat et olur mu?