Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Yaparsın sen üşengeçlik yapma ama :)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İnşallah siz kadar değil benimkiler Manuel biliyosun ama işe yarıyor şükür şimdilik bigün nasip olursa pc alırsam ilerleteyim diyorum tmbellikte çok, zamanda yok :).. Diğer sayfada düştü gmstr burda düşmedi ons... @Akif44
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Sen yine de denemeye devam et :) görmek isteriz :)
-1BeğenmedimŞikayet
Soloeis ()Milletinde hakkına giriyorsunuz.
-1BeğenmedimŞikayet
Soloeis ()Siz niye bu kadar boş muhabbet yapıyorsunuz birader.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bilmem goy goy yapayım hepsi düşüyor:) bilsem:) tamam olur:)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Niye öyle oluyor hayret. Pek süslü değil şimdilik daha sonra cıvıl cıvıl olanı atarız :)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Grfikli süslü sayfaları özledik gönder gelsin:)). Ben paylaştım mlsf grfiğim düşmedi:(((... Ne yapacak bilmiyorum rkamları yazdım oda düşmedi. Ekran alıp paylaştım yeminle artık:(((... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Seni de görmek güzel teşekkürler eksik olma :)
Evet o nerede hala gelmedi mi 1-2 ay oldu galiba umarım döner özledik onu da :(
Gümüş böyle işte sürekli takip edeceğiz ne yazık ki ama şu düşüş meselesinin bir sonuna gelelim al yat için fırsar verecek diye düşünüyorum en azından bir süre :)
Bu arada ufak bir analiz paylaşacağım bakarsın grafikli :)
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Evet gördüm. Tamam inşaAllah onları takip ediyor olacağım mümkün oldukça. Sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bak foto çekip paylaştım dirençleri yazdım. Bak oralarda parçalı ayar la kendini ytd. @Asiii__
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MuratoAG ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ohh iyi ettin... Biz çaba ataşalarda yrüyoruz yine bakim:)).. Şu sıra al gülüm ver gülüm ettiler bizde isterdik yatırım yapıp ucunda kfamız rahat olsun ama yoğhhhgh illa dans edin diyorlar bizde inynatlaşmıyoz işte neyapalım olduğu kadar artık nasipte ne varsa:) @Asiii__ hkkaten dinlenme diyince @Altın_Kokusu daha bitmedi mi ne güzel analizi vardı... Onunda emeğine sağlık dikkate alan onun paylaşımını gerçek bişeye bkmadan karlı olurdu.. Dur anayım pylaşımını hatırlatayım ben @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Beni ekler misin satış yapmam gereken yerde o zaman. Ben diger seviye mi diye diye hep kaciriyorum. Bir de bu 1 kg nakit ile gireyim mi ben de o zaman bi yerlerden ya da nereden
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Zrarkes sakın ola desteklerde yapılmaz, tepki bekle oralarda bakarsın. Bak buralardan mal topluyoruz bizde kademelere girdik sağlam dur az olurmu ytd... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Biraz dinlendik geldik işte her şey yolunda teşekkürler :) sen nasılsın?
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ve aleyküm selam:) Ayy nasılsın gördüğüme sevindim herşey yolundadır umarım arkadaşım:)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Elhamdülillah kardeşim Allah razı olsun hatır soranların çok olsun. Zirveden beri o kadar alıştım ki artık ilk zamanların stresi yok. Napalim bekleyeceğiz deyip teskin ediyorum kendimi. Tamam inşaAllah kardeşim yazdım kenara. Yok bu ayırdığım da acımıyorum 3bin 4 bin olunca çıkıyordum. Satmaya alismaya baslarken bu düşüş oldu. Yazdim ya size 109 ortalama ile patladi gene elimde. Olmadı zararkes yapacam. Elimde 1 kg tl anca kaldi. Allah im inşaAllah zararina satma 8htiyaci duymadan bi yerlere getirebilirim
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Emeğine sağlık :) herkese selamlar
1BeğenmedimŞikayet
Şeyda_türk ()Güzel Ellerin Dert Görmesin @Asiii__ Teşekkürler
İyi geceler..
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Rica ederim iyisin değilmi? Tepki yerlerini yazdım elinde çok fazla var dirençleri dikkate al olurmu madem bı kısımla al- sat yapıyosun iyi karlarda acıma giderse elinde çok bunu düşün bari... Ytd
1BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Düştü asi hanım. Teşekkürler hayırlı geceler
2BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yrumlarım düşmüyor @Şeyda_türk , @Başak_17 , @Mustafaizmir35 , @Arkeolog06 , @celik2119 , herkese bereketli kazançlar... Altyorum...