Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğine sağlık istaşe için soruyorum sayın üstadım, regresyon kanalında düşen tepeler düşün dipler olupumu deavm ediyor destek çalışmazsa bir dip test etme ihtimali daha var gibi kanal alt bandına sonra bir tepki yükselişi senaryosu kanal üst band direcine diye okudum hatam varsa siz düzeltin lütfen @Azraa_
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim dostum sağol
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Benim sahsı bır beklentım ancak tekniği takıp etmek uzerıne olur bunuda her zaman dılımınde grafıklerle paylaştım
özet olarak ta önemli gördüğüm kademeleri yine her zaman aralığı için de paylaştım
hepımız ıcın saglklı keyflı bereketlı bır hafta olsun ınsallah
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Beklentiniz pazartesi açılışta düşüşü yönündemi gelebilecek rakamlar nelerdir?
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()Dostum ellerine emeklerine sağlık. sanada rast geldin.
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Aynen öyle. 70,78 aşağısı kritik bölge her zaman.
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim hafta içi alçalan kama formasyonu vardı paylaştığım alt bant tan tepkisini beklediğim ancak hacımlı asagı kırmıştı
gümüş ons alt bandları yoklamaya çok iştahlı,
rast gelsin,
TTEKOL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Bu arada grafik çok başarılı. 66 ve 60 dolar lar son sağlam kaleler. Kısa da 64 dolarları test edip tekrar yukarı hızlı tepki vermesi de olası. Eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Bu grafikten hiç hoşlaşmadım, eşyaları bit pazarında satayım bari:) @Azraa_ helvayı çoğalt