Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()29 hayziran diye anlamıştım ben onu
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kaç gündür şifre çözmeye çalışyoz @Azraa_ üst yorum gopar diyolaa; ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ürkmeyiz yanımızda sen varsın.. Fincanın dibi kırılırsa şerh koymuşsun 72.48 71.79 takibe altım
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Haftaya gopabilir @Eso_derler
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Uyrkutucu gelsede piyas bu?
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Çakarkeyf abisi bak bi @Eso_derler Ateş emojili grafik istiyor? fırtınalar dinsin kaptan güneşli günlere sürsün diyolaaa; ))
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Gördüm şimdi :)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Hani balım
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Grafik paylaştı abimm esom görmedin mi?
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kız abla 1 buçuk ayım var ... Abime söyle grafiklerini süslesin güneş koysun kaldirsin poyrazı doluyu :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İnşllah abalcım gönlünce olsun..
Ünlü düşünür gümüş üstadların hocası demişti ki yıllar önce gümüş kış aylarını sever? @Çakarkeyf
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Gönlünce olsun ablam... Ama fazla bekletmesin 1 buçuk ayım var hedefe belki daha az çıkayım da:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dipler gelsede daha çok mal alsam:)) diğer yorum için amin cümlemize bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Diplere düşmeye siniz emi :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Dibi görsün ki zıplamak için güç toplasın.. ordanda eklerim
Teşk. ederim cümlemize
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rica ederim dostum inşallah saolasin cümlemizin
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Emeğine sağlık dostum günün güzel geçsin
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rica ederim, dibi görürse iyi olur ; )) bereketli olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğine sağlık alacalan kamadan kurtar bizi; ) 73.9 üzerinde kapatsın, ekleme yaptım akşam bir kademe aldım