Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Riski doğru yerde alın! İlla risk alınca gidecek düşüncesine kapılmayın işler poz. beklenti dahilinde gitmeyebilir bunu göz ardı etmeyin emi
Duygum58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()@ASRN hocam ilk denemeden sonra epey bi geri çekilme oldu, tekrar deneme ya da grafiğin iptal durumu var mıdır ? Teşekkür ederim
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Düşüş dalgasının yarısını geri alacak ki yeni alıcılar eşlik etsin sizde o zaman edeceksiniz
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Hocam oluştuğunda yazar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dahil olma şartları oluşmadı daha
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Almadım hocam , ODAŞ destekten döndü galiba , yarın dahil olayım mı?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()En kolayı almaktır, en zoru ise işler yolunda gitmediğin de satamamaktır
Beyfendi42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bız yinede birseyleri dogru yapalım
Delikiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyfendi42 ()Oldu Üstadım :) olmuştur da. planlı ama 16.10 0.382 fib - 16.00 ich. Kanal altı izin verilmemiştir.
0BeğenmedimŞikayet
Delikiz ()Hocam zaten kmpur ve vzbt yükselse yeter de ne dersiniz çok mu bekletir
0BeğenmedimŞikayet
Delikiz ()Evet doğru biraz bekleyeceğim artık tecrübe kazanıyoruz mercan ve vsnd zamanıdır onlara giriş yaptım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()why?
hani doğru yerde "risk" alacaktık
yoksa risk yaratmış oluruz
hani eylem planı
işler yolunda gitmediğinde ne yapıyorduk
"umut" lugatınızdan çıkartın
Delikiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Delikiz ()Ben aldım maalesef hocam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()fade kimse erkenden risk almadı değil mi?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()burası tekrar deneniyor kırılım ile mallanın