Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Tamamdır :)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bende yorum yazdım düşmedi ekran atıcam
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Defalarca yazdım çıkmadı böyle atayım dedim :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()O 15.200den sonraki bekleyip söndürdüğümüz seviyeydi. Tepki geldi 14.200de ordan işte bu alanda oyalanırız yazdım. Fakat bigünde olup bitmiyo bakalım yine ikili dip yaparsa hoş olmayacak.. Hakkaten müsaitsen sen bize bi endex grafiği yorumu paylaşırmısın. Sende nasıl durum? @Asiii__
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Tam dediğin 12900 lerden tepki gelmiş tebrikler sana :)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Ben nehre dalacam)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Benimde inşallah :)... Tersi de olursa parka gideriz:) ahahahh
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()İçimde bir his var ) iyi olsun hadi bakalım
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()İkiside geliyor) keyifle iç)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Metro yerine karam sade duble güzel gider:)... Yak gitsin:)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Nasıl olsun sade şekerli ) ben tütünde yakıcam yanına. Ya herro ya metro dediğin gibi.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Gönder telafi kahve en sevdiğim:)... Olan olsun artık:)...
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Dün beklenen neydi baktın mı. Bugün eğer bekleneni azaltmışlarsa düşük gelme olasılığı artar. Ben saldım. Bakmıyorum) ne olacaksa olacak. Kahve içiyorum. İkram edebilirim)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Pyasa verileri bekliyor bakalım ya herro ya merro olacak.. Nasip bakalım artık...
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Şiir gibi yazmışız aslında... @dinçersiber 14.200de üstelik... 13.600__ 13515 alanını korursak yukarı tepki bugün yarın gelmeli altyorum aktif işte başka söze hisse bazlı bakmak gerekiyor... Ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Hocalar nerdeee:)).. Allah'tan hoca değilim... 15bin türküsü çağırıyorladı 13700lere inildi:))...
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Nasip kadar sağolasın
Civardagezer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Breketli olsun arkadaşım. 13.800çalışssın srtlanlar bunlar bilıyon... @Asiii__
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin cümlemize satlar ve karlar alırım bugün tl yaparım ytd... Tlsiz duramam @Civardagezer sanada @koc1903 cümlemize
Öyle_olsun_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()hayırlı bereketli günler.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Yrum yazdım dşmemiş @Öyle_olsun_ , @Gümüşsüsüm , @Telafi_ , @koc1903 ytd...