Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Parite adım adım hedefe doğru çıkıyor. 1.175 hedefi anlık biraz daha altta kaldı şuan. Burası hedeften sonra geriye şekli bekliyorum ancak üste atarsa daha iyi olur. Direnç yerlerindeki kırıklıkları tahmin zordur ancak oraya kadar devam edecektir en az benim düşüncem bu. Dxy kısada düşüş olsada 97 altı kalıcılık biraz zor gibi görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Başkan fena oyalama yaptılar bu aralar ya. Ben bile bu kadar tahmin etmedim oyalama uzun sürer diye ama hedefe getirmemek için adeta ellerinden geleni yapıyorlar. :) sağlık olsun ama eninde sonunda gelecek orası bence.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Her halükarda tamam
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Başka türlü düşünülemez tamam
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Her türlü hazırız biliyorsun :) tamam
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Param olsada keşke bende alsam:)) 107 Tl buralrdan güçlü alıclılar var topluyorlar. Bakalım aşşa devam edecek mi 1 tur daha atar demiştim 115 lerden acaba bu son fırstlar mı başkan. Tamam..
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Sen deyince düştü zaten :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Abartma o kadar da değil duruma göre aksiyon alıyoruz tamam
Fortune1984 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fortune1984 ()Tamam diye diye natamam oldu işler
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bu bize yapılır mı dostum Kerim :) tamam
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tamam dostum görüşürüz ben çıkıyorum.
Rockybalikayv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Uçan kaçan yok ama en az 80-83 değer dedik orayı bile göremedi oyalama yaptı fena halde. Ancak altta da aşırı inecek alanı yok bence.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Zaten bu aralar öyle yapmak lazım aşırı iniş çıkış beklemeyin demiştim daha önce. Ancak alan değişecek böyle devam etmez onu iyi takip etmek lazım. Hep böyle 70-80-90 arası takılmaz dostum. :) bu hareketler artık baymaya başladı gibi görünüyor ama biraz daha devam eder herhalde.
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()altın tarafında 4445 i test ediyor
oknehir918 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Alan içinde olan bir nokta inebilir belki anlık olarak ihtimal zor değil. Buralar ekleme yerleridir bence hep yazıyorum. Sadece üstte tam hedefim henüz gelmedi.
oknehir918 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aynen dostum ama ben hâlâ genel gidişat iyi görüyorum. Alım fırsatı verdiğini düşünüyorum hâlâ. Hareket alanı aynı ama tam tepeyi göremedik henüz. Alta indikçe eklemek, üste çıktıkça kâr almak lazım bana göre. Bir zaman daha böyle devam eder sonra alanı değişecek orayı yakalamak mesele.
1BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()Mrhb düşüş olucak sanırım 109 TL'ye inermi sizce
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim çok teşekkür ederim bilmukabele.
Aura__28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Bayramınız mübarek olsun Kerim abi. Allahım sağlıklı, mutlu, huzur ve bereket dolusu güzel bayramlar geçirmenizi nasip etsin inşallah. Her şey gönlünüzce güzel olsun inşallah.