Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sayfaya onemli uyarılar yaptim isteyen sayfama girip okuya bilir. Azıli engelci manipulator daha sayfaya gelmiş. Yan hesaplariyla kendini övüp gene kendi kendine like yağdıriyor benim yazdiklarimi da diger faydalı yorum yazanlara yaptıgi gibi okutmamak için arka arkaya bir seyler yazıp sayfadan dusurüyor. Üye olmadan sayfayi okuyanlar dikkat. İnsanların canini çok yakti geri gelmiş. Bana da eksiverin hiç umurumda degil yan hesabım yok kedi kendime like verip eksileri duzeltmiyorum kimseye de engel atmıyorum. Ver eksiyi ben uyarmaktan vazgeçmeyecegim. Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Neden manipülatorlerin yazdıkları üc eksiyle gorunmez yapılıyor, faydalı olanlar eksi ve sıfır like ve gormezden gelinelerek küsturuluyor. Çünku emek verenler zor yaldiz alıyor. Manipulasyon yaparak zarar verenlerin ise yüzlerce yan hesabı var taniyana eleştirene önune gelene engel atıp yan hesaplarıyla kendini överek like yagdiriyor bu sekilde tanimayan da takip edip zarara giriyor. Gümuste dalgalanma devam ediyor iki taraflı islem yukari dogru kademeli satış ve eksi ortalamalı gümüsu tutmak, asagi dogru korkmadan aralıkli artan oranlarda alım ve kar yazan parçalari satarak işlem aylardır kazandirdi. Yt bBana hem engel atip hem de mesajlar atarak sataşan hakkımda yanlıs bilgiler veren çakal gorünmez binbirsurat humazit boşa ugraşma muhattap olmam tartısmaya girmem. İsteyen sayfamı istedigi kadar geriye dogru tarar hep dogru yolu gösterdigimi görur. Aynası iş kişinin lafa bakılmaz. Yt.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki tarafıma verilen iki eksiyle ilgili yorumu hatirlatiyorum arada bir de bu yorumu sayfaya tekrar hatirlatacağım inşaallah. Bu uyarilar sayfayı uye olmadan takip edenler ve sayfadaki az sayıda gerçek kişi icın. Uyuyakalmişim sinek gene bedava ğümüs ve arkasından bedava TL vermiş. Neredeyse akşam olmuş artık ya satarım ya da alirim. Ben rezil etmeye ifşa etmeye devam edeceğim inşaallah bende engelli yok yazdiklarımi herkes gorebiliyor puanlamam da açik. Yt.
-2BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Sayfanın ruh hastasıyla akşama kadar yazışırsan 1219 değil 10 bin kişide takip etse seni kimse dinlemez
Bu işler böyle
Akşama kadar almışsın yanına o iki ayaklı iftiracı pia yı herkese yan hesap iftirası atıyorsunuz başka işiniz gücünüz yok gibi
@REŞAT12
Tamam