Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Aynen öyle haklısınız. Bu işlerin temeli zaten sabır. Kar zarar kardeştir. Mesele acil ihtiyaç duyulacak para ile girmemek
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Öyle... Ancak benim tek düşüncem buradaki harçlığını bile yatıran 3 5 kurus kazanayimda yolu birazdaha düzelteyim diyen değerli dostlar var... Sadce negatif durumlarda sabretmeyi bilsinler... İsterim.. Hedef koyup beklemek zarara satmaktan alikoyar... Sabreden zaten kazanır.
TTEKOL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Evet biliyorum. altını n olsun yeterki. Benim gözümde altın al yat. Gümüş al sattır her zaman.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Evt katılıyorum sonuna kadar... Hindistan olayına vakıf misin aslında hepsi bahane... Ama... Sabretmeyi bilmek gerek bu arada kesinlikle negatif gitse bile sabır edelim derim değerli yatırımcı dostlarıma. Eline sağlık.
TTEKOL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TTEKOL ()Altın 4,590 üzerine atabilirse ilk etapta 4.776 lara kadar gidebilir. 4.456 Altın a düşerse de ters fincan kulp formasyonuna girer ve 4.186 lara kadar düşebilir. Kritik nokta ilk etapta 4,590 üzerine atması bence.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Teskkurler kuyum :)... Hormonik rakam aslında 4200 4000 ler... Güçlü alıcılar orada bakalım umarım gelmez korkuyu iyice saldılar yeterda.
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kuyum bu kırılmamış ama tepki almış... Aslında karar noktası gibi duruyor sen ne düşünüyorsun pozitif düşün artık :) negatifi çekmeyelim :(
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Önce o rakama gidersek... iyi olur. orda belli eder aslında yüzde 70 ordanda gideceği yer belli. ams önce öğle yemeği sonra akşam yemeği...
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Evet..5000 gitse bile. ki
4380 4350 .. bu grafik yapısı görmesi yüksek... orda karar vermrir gibi..
Tebrikler. masallah..
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Söyledim kuyum senin fikrin ne hormonik formasyonun hangi rakamın bu arada
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()43xxx rakamları. Olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Ben soylicem.
Önce sen.
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Tek tahmin
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Asla. Yanilabilirsin.
Tek tahmin. bu şuraya gider.
Tek
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ortada anlaşalım mi terledim :)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Zaten çizgi kırılmış. tek tahmin
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()E zaten 4457 leri kırarsa 4200 4000 rakamlar yapar v şimdi konuşmasak iyi olur yatırımcı korkmasın bunlar hep manupulasyon... Paramızı almak deyil resmen çalmaya yeltenmek... Biz oyunlara gelmeyelimde:(
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Ama tek tahmin yap.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kuyum tahmin deyilde 4590 kapatmadigi sürece rahat deyilim Altın onsta... Aşağıda 4457 yukarıda 4590 iki kritik sayı... Ne deyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Teşekkürler. nerrye gide?
:)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Tahmin tahmin...
Ben de var. tahmin alayım?
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Eline sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Tamda sis diyordum bulutu eklemişsin kuyum.