Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()Amin hepimizin. haklısın onda vardı atatp de vardı satmadıysa. rabbim selametlik versin. Bu ara canı sıkkın ya bende ondan merak ediyorum. dualarımdasınız:(((
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah yzümüze baksın emeğimizin karşılığını Allah versin dua edelim mübarek gün hepimize... Öyle olsun İsklp bugünde taban Altın vuruşta vardı bu aklım onda :((...
Öyle_olsun_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()bol bol köpürteyim bari ancak emeğini karşılar:))
1BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()dedin ve oldu darısı diğerlerine:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ve Karel tavan Allah utndırmadı:) @Öyle_olsun_ ... Daha kendini ayar lamak sende :)) kalkın bakım bi kahve yapın içelim:))
0BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()tmm bekiyorum o zaman ya nasip kısmet
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bkalım tavan olurmu olsun inşallah. Tam direnç 12.60 bunun biliyon kendini üzülmeyecek şekilde ayar la ytd... @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()sağol sayende seviyeleri ezberledim. kar al yapayım dimi:))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İnşallah çekilir geri. Karelde koptu:) seviyeleri bilensin ondan da
0BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()uçayım uçtu yine:))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()İlla geri çekilir pelin bi parça al ondan geri çekilince @Pelinsu07 sen bi az sakin dur ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Böyle olunca sonuç geçen bende iyi oldu sınırlı zor verdiler emrimi
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Çok değişik bir açılıştı. Emir yazarken gördüm. Fiyat tabela ile ilgisizdi. Ben acemiyim şaşırdım
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sabah Allahın kuluna aldırdılarmı ola emir bile çalışmadı. İşte aldırmdılar yeşili yaktılar.
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Uçaym iyi bi hisse düşerse biraz al kenarda dursun... O hisse iyi ytd... Bana soraydın onu
Pelinsu07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Ot gibi biçseler duracam. Ne ederlerse etsinler
0BeğenmedimŞikayet
Pelinsu07 ()ucaym kar vardı sattım:((
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Altyorum gçerli pnik yapan hata eder. Kpanış daha güzel olur inşallah. Byramdan sonra güneşli günler gelir Allahın izniyle... @Asiii__ ben mal stmıyorum aksine elimde olan tl ile düşüşlerde ekleme ile devam ederim ytd... Bugün için dyeceklerim bunlar...
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Amin ecmain
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Amin teşekkür ederim. sende sağolasın arkadaşım...
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Elin kolun dert görmesin sağol
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Cumanın hayrı ve breketi üzerimize olsun cümleten... Dostlar aşağıda parlement mavisi olan 12.928 bu seviye altında en güçlü destek 12.600ler bu iki rakam arası salınımlar olup bu rakamlar arasından tepki bekliyorum... Günü 12.920 üstü kapatırsak iyi olur. Herşekilde bayramdan sonra için tparlayacağını umuyorum inşallah ytd... @Asiii__ endexsin soğuması bi bakıma iyi oldu elbette soğumaya hazır olunsa iyi olurdu bugün toplamak vardı aslında fakat nsipten ötesi yok olduğunu yine anladık... @Asiii__