Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1438 11:58:39
EUR 53.5719 11:58:39
USD 46.8029 11:58:39
ALTIN ONS $4175.3050 11:58:39

Konu: Ons gümüş

Hayalet_adam (8 dakika önce) Cevap yaz
74.39 noktasına bir bakalım çok çok çok kısada ne yapacak? Kısa trend direncidir!

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağol kardeşim. Biz her zaman aynıyız bizi bilen bilir. Alım satım yapmasak dahi vakit oldukça buradaki arkadaşlar kazansınlar diye emek veririz. Birileri bize bi Allah razı olsun diye dua etse bu bizim için yeterlidir zaten kimseden başka bir beklenti içinde de olmadık bu güne kadar. :)

ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Gerçekten maşaAllah diyorum size...
Yüreğiniz varolsun.
Başkasının kazancı için emek vermek ve kazancına gerçek manada sevinmek... İşte bu cezbedizi bir meziyettir efendim

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Keşke mümkün olsa kardeşim ama mümkün değil. :) her analizin başarıya ulaşması tabiki umut ettiğimiz birşey ancak kurallar buna izin vermiyor arada bazen tam ters köşe de olabiliyoruz. Yinede pes etmiyor elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Samimi bir şekilde teknik yapan herkes için geçerli olan bir şeydir bu.

Aziz_abi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aziz_abi ()

Sonsuza kadar inşallah :)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sağolasın değerli kardeşim çok teşekkür ederim. Herkese bereketli kazançlar dilerim. Temel taraflardan dolayı sağlıklı bir analiz yapmak zor bu aralar ancak yinede istediğimiz sonuçları alıyoruz bakalım nereye kadar. :)

Aziz_abi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aziz_abi ()

Emeğine sağlık kerim, helal olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Burada bahsettiğim 76.4-5 hedefi de geldi. Böyle böyle aşama aşama tam hedefe kadar gideceğiz inşAllah. Geri gelmeler benim için birşey ifade etmez demiştim.

0BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Tamam efendim

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Aslında olay gayet açık kardeşim iyice bir bak sıra ile hepsine anlarsın o zaman. Önce trend kırılımı sonra geriye tekrar trend hattına onay için iniş sonra tekrar üste devam olayı. Kırılım nedir onay nedir araştır bak. :)

ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Buradaki hareketleri geceden beri takip ettim gece yazdım grafik attım örneklerini de şimdi tekrar gösterdim. Teknik gayet iyi işliyor da nereden baktığınıza göre değişir birde tecrübeye göre.

2BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Grafiğin ne yapmaya çalıştığını anlık takip edersem çok daha iyi analiz yaparım ancak buna her zaman vaktim yok arkadaşlar.

3BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Gece 4 te 74.9 hedefi dediğim nokta kırılım sonrası ilk geri çekilme olabileceği nokta idi. Oradan geriye nasıl retest yaptı ve tekrar üste devam etti burada belli tek tek işaretledim.

0BeğenmedimŞikayet

ZeKaT_VeR ()

Anlayamadım efendim

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Gece buradaki düşeni bu r şekilde kıracaktır demiştik hattı takibe alarak. Şimdi son güncel halini paylaşayım vaktim oldu biraz girdim biraz sonra çıkacağım tekrar.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Çok sağolun teşekkür ederim

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Sıkıntı yok hocam

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Sıkıntı yok kardeşim aşacaktır burayı bir şekilde

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Yorum yanlış yere olmuş özür

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Temel yüzünden bir müddet çslışmasa bile takip ederim Ustam sağolun

0BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Deneme 1 başarısız!

1BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Elinize sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum