Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt yorum önemli takip rakamı
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Şu şekilde de olabilir Altın sabit kalıp yada az düşüp(Gümüşe göre), gümüşün biraz daha düşmesi lazım gibi, herşey rasyonun 58 üstünde hafta kapanışı yapması için olabilir...
1BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Eyvallah efendim.
İlginiz için teşekkür...
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sağ olsun @ASRN hocam teveccüh gösterdi. Allah cümleten sağlık afiyet versin.
Bugün döneceğini sanmam! En azından rasyo grafiği öyle diyor! dönüşte 78.71 çoklu kalıcılıklar önemli olacaktır. Dönüş büyük ihtimalle haftaya kalabilir.
Hayırlı akşamlar
ZeKaT_VeR için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ZeKaT_VeR ()Şu grafiğe bakmak gerek...
ASRN beyin teyit ettiği arkadaştır
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bunun için diyoruz ki; önce "tarzınızı" bulun sonra da işlemciliğinizi geliştirin
Başakozcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Hayır ben hep alırım satmam , sat al 7 kilo azalttim beceremedim. ilk kez 123 ten sattım alım yaparsam biraz gram artacak . dusermi biraz daha diye bekliyorum hocam
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()day trade yapıyormusunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Hoca tepki alması için önce Altın döviz borsada hacim alt yapısı olması lazım
Hiç hareket yokki nasıl tepki alacak. eyer tepki alırsa balon olur oda patlar şekilde gözüküyor zaten bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Yani biraz daha dusermi anlamadım hocam
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()önce 79.78 deneyecek kapanış arayacaz 84 de kadar tepkinin başlangıcı oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Sizce alalimmi hocam , dusermi biraz daha
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Asrn hocam sağolun verdiğiniz nontalri uyguluyoruz disiplinden kopmak yok inşallah. gerisi nasip kısmet
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eyvallah hocam teşekkür ederim, sizde öyle... müsait oldukça elimizden geldiğince, beraberce yardımcı olmaya çalıştık hep...
hayırlı cumalar
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Periyot çok değerli bilgili ve donanımlıdır
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Arada bir uğrarım kardeşim:) Hayırlı geceler hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()@Periyot usta seni devam li bekleriz @ASRN ustam destek oluyor kırmadı bizi geldi sağol sun
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet gümüş gerekeni yaptı:)İyi roketledi
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Çok şükür ralli yakaladım ustam en son 7bucuk tl al sat bırakmıştım banklar makası ve alıyorum düşüyor satıyorum çıkıyor diye:)uzun vade gümüş gerken yaptı
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Daha çok öbür tarafta oluyorum:)Aslında 1-2 yıl ara vermiştim.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet eski günler, hey gidi günler hey... hatırlıyorum kardeşim,
5? olduğunda piyasaya girmiştim. şimdi 25-30 kat arttı ? olarak
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Usta seni görünce eski günler hatırladım gümüş 7 tl o zaman lar o gün den biridir tutuyorum gümüş tramer Usta vardı
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkürler hayırlı akşamlar
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Emeğinize sağlık aradığım grafik detaylı anlaşılır olmuş teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah roketçi:)
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Usta hoş geldin arada uğra senin gibi dostlar her zaman bekleriz buraya