Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
-1BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Aynur hanım gümüş için ne düşünüyorsunuz
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hiç belli olmaz
paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Merhaba Aynur Hanım
Sizin fikriniz nedir bilmiyorum ama benim şahsi fikrim Altın 'dan atak gelmedikçe gümüşün yürüyeceği yol en fazla 90 dolar ki onuda göstermek istemiyorlar
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()olabilir her şey :)) 80 ile 94 arasindayız.
Başakozcan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()olabilir .. ben cumayı bekliyorum ..83 ..85 üstünde haftalık kapanış yapsin yeterlı
heromero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Aynur hanım yani yükseliş devam edecek mi , biraz düşüş olurmu sizce
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()inşallah hocam tez zamanda kırılsın herkez zararını kurtarsın
0BeğenmedimŞikayet
heromero ()Merhaba Çin görüşmesini bekliyor yon için. ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()uzak değil urası .. rayo ters adam eve var .. hedef 43 ..55 in kırılması şaşırıtı benı ..55 tutar diye düşünmüştüm.. madem 55 kırıldı aslında 94 ons bile kırılmalı idi gümüşte
Cem41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()zahmet edip bukadar yazmanız bile ayrı bir güzellik Allah razı olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Hocam teşekkür ederim inşallah oralar gelse bile kafi 132 tl satış yerim inşallah gelir
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()kırdı ve retst yapiyor ..
3BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()ne oldu :) uçan kaçan bir şey yok ..2 hata önce çizilmiş hedefler verılmış ..88 den 110 a kadar alım değil satım yeri ..
70 altı korkmadan biriktirme alım yerı ..150..200 dolar bekliyen var gümüşte onu ben bilemem ..
88..92..94 100..110 dirençler ..
amma 94 de karar verecek .. oradan satış yerse iyi olmaz .94 bile aşılmalı yükselişler için ..
Cem41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()abla nerelerdesin
-1BeğenmedimŞikayet
Fortune1984 ()Alamadık hocam zaten :))
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()123 ten satmıştım geri alayım mı Aynur hanım yine hata yaptım
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()rasyo bu kadar düşmüşken 92..94 oluverse ne oludu sanki :) devam inş ..
1BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Hocam durumu nedir devammı
1BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Benim kredi biraz kâr yapsa satacağım şimdi 85 mi var Aynur hanımcim
1BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Ayy siz mutlu olduysaniz bu süper bişey, çok sevindik
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Kirdi valla sonunda
1BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()Teşekkür ellerinize sağlık Aynur hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Aura__28 ()Aynen öyle. Bekliyoruz meşhur 83.10 dolar seviyesini zaten 81 dolar üstü kalıcılık otomatikman 83.10 getirir hacımde desteklerse işte asış şenlik başlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Kıracak Aynur hanımcim inanıyorum.
4BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()88..95 ve 100 üstü gelirse kademe sat yerleridir .. sakın gaza gelip alım yapmayin .. alainacak yerler 75 alti