Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()ASRN hoca 79.36. 77.38. 76.4. rakamlarını alım için işaret etmişti Selin kardeş
Selin_87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()Zaman geçtikçe anlıyorum abi bunun kıymetini
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Al sat yapmadan ilmaz gun gelir % 90 tutar % 10 uyla al sat yaparsin kimi zaman % 50 tutar % 50 al sat yaparsin. Ben simdiye kadar sadece bir kere 170 TL ye dayandiginda ful TL ye gectim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()Tmm abi karı horunce gonderecem artık kademeli
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Takip ettiklerinin engelci puanlamayı kapatmıs olmamasina ve surekli sayfayi bos muhabbetlerle mesgul eden insanlar olmamasina dikkat et. Yoksa sayfasina girdiginde ne dedigini anlayamazsin yt.
1BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()İnşallah biraz çıkar abi 79 dan aldım bundan sonra al sat yapacam
0BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()Çok fazla al sat yapmam ben abi bı an gaza geldim senide takip edecem bundan sonra yorumları takip ettiklerim yaptım kafam çok karışıyor çok şeyi kaciriyom
Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Belli degil sınirda geziyor biraz geri cekilirse ben yukaridan sattiklarimi bir parcayi dorde bolerek alıp daha fazlasini satacagim yukari 116.50 üzeri tepki verirse de cok parcali satisa devam gene Cuma geldi her hafta ayni sey hala utanmadan grafik analizle insanlari manipule ediyorlar ytd. Aynasi is kisinin lafa bakilmaz yt.
0BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Çok güzel yerden satmışsın ne güzel ama neden aldın sonrasında :((
0BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()Abi 80.5 gibi sattım 79 gibi aldım ama düşer mi daha bilemedim Seyhan abi 78 lere iner demişti umarım 78 ler son olur
Evinizneisterse için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Evinizneisterse ()Selin sende durumlar nasıl?
0BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()Abi teşekkürler buradan hala düşüş olurmu