Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1639 04:37:34
EUR 53.9455 04:37:34
USD 46.3158 04:37:34
ALTIN ONS $4340.0150 04:37:34

Grafiği gönderen: Telafi_

Ctcf gümüş spekülatif

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

TTEKOL ()

Takılmayın. Fikir ve görüşleriniz önemli ve kıymetli

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Vay saygılar ))

omubu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

omubu ()

Kınarlar kınarlar. hatta kına gecesi düzenleyip topluca kınarlar:)))

1BeğenmedimŞikayet

Aysimaa_ ()

Hocam sizi takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim; birçok yatırım aracında kendini geliştirmiş, araştıran ve bilgisini paylaşan birisiniz. En önemlisi de bunu ego için değil, insanların zarar etmemesi adına yapmanız.
Muhabbetin tamamını görmeden yanlış anlayanlar olabilir ama sizi takip edenler niyetinizi biliyor. Hiçbir zaman "ben bilirim" tavrıyla değil, birlikte değerlendirme mantığıyla yaklaştınız.
Bilgi paylaşan, araştıran ve haksızlığa karşı duran insanların kıymetli olduğunu düşünüyorum. Sabrınız, emeğiniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim hocam. Sabır ve emeğinize sağlık.

(Bu yorum; sayfanın en üstüne "zımba"lamak istediğim görüşlerimden bir tanesidir :)

4BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Hocam ben bunlara takılmam. Asıl geçen sizin bir takipçimiz size yazdı. Yoktunuz. Gümüş 109 TL iken. 106 düşüer mi 111 aldım ne yapayım. Zarar etmesin diye rakamlar yazıp beraber gitmeye çalıştım. Kârını alsın diye. Panik yapmasın diyede hiç yapmadığım şekilde şöyle hayal ediyorum böyle strateji izliyorum gibi yorumlar yazdım. Derdim zararına satmamadı içindi. Gün boyuda böyle devam ettim ki maks alacağını alsın. Fakat muhabbetin başını görmeyen arkadaşlar başka türlü yorumladı. Fiyat çıktıkça üstünü fiyat indikçe altını yazıyor. Sonrada ben bildim diyenler gibi yorumlar yazdılar. Kırıcı da olsa isim kullanmadıkları ve meseleyi bilmedikleri için es geçtim. Benim derdim hiç bilmeyen ve sürekli zararına sattığını söyleyen birine o günlük yardım etmekti. Dışardan saçma olan bu görüntüyü anlayamadılar. Kaç kez yaptığım yorumu tutarsa kopyalayıp yapıştırıp ben demiştim dedim. İspat etsinler. Kaç kez yön söyledim ispat etsinler. Kaç kez alın satın dedim ispat etsinler. Niyet matikleri varsa bilemem. Niye o kardeşimize yardım etmediler de bizi kınamayı seçtiler. Bencillik başka birşey. Benim şöhrete ihtiyacım yok. Kendi yatırımımı da kendi aklımla yaparım. Bilgi atan olursa değerlendiririm. Ama yatırım danışmanlığı yapacak bilgim yok. Beni seven arkamdan gelmesin )
Usta vs değilim. Sabır ve başarılar dilerim. Kalın sağlıcakla

Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Bol kazançlar Ustam

paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Buralar böyledir 10 söyler dokuzu doğru 1 yanlışın olduğunda birisi çıkar yargılar
Bende bir çok kişi engellidir yada işlerine gelmediği için onlar beni engellemiştir
İşte O sebeple fazla veri grafik paylaşımı yapmak yerine aklım yettiğince al sat hamleyi önce kendim yapıp sonra gidişatı sinyal vererek yazıyorum zarar eden yada üç beş kazanayım diyen kanatkar arkadaşların faydalanmasını sağlıyorum

1BeğenmedimŞikayet

Kuyum ()

Katkılarınız için teşekkürler...

1BeğenmedimŞikayet

Aysimaa_ ()

Bilgi paylaşan insanların kırılması üzücü. Katılmayan geçer gider ama araştırıp emek veren insanların sayfada olması değerli. Katkılarınız için teşekkür ederiz hocam

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Abi birileri var ama herşeyden rahatsız olan birileri var. Lütfen devam et sen.

3BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Ctcf spekülatlif veri paylaşımı için şikayetler olmuş. Paylaşım yapmam. Arkadaşları rahatsız ettiğimi bilsem yapmazdım. Kolay gelsin

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum