Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Bu güzel yorumuna beğeni. Ayrıca 2 beğeni daha. Seninde emeklerine sağlık.
@Seyhanefe
Seyhanefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ya_Sabır____ ()Uzun bir süre 135 ve 125 seviyelerine ulaştı maalesef 140'tan aldığım için satamadım.
Daha doğrusu al sat işine girmek istemedim.
Biliyorum beklersek ne kadar bekleyeceğimizi biz de bilmiyoruz 140lar 150 leri bulacak.
Herkes kendisi için şunu söylüyor ben satarsam yükselir bu psikolojiyi maalesef bende de var..
Her an olumlu bir haberle her şey değişebilir nasip.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Aleyküm selam kısa vade olumsuz hareketler sözlü söylem ile piyasayının kontrol Altın da tutulması sürecindeyiz orta ve uzun vade yatırım stratejiniz varsa problem görünmüyor şu an bulunduğumuz piyasa biraz stresli yatırımcının ekrandan uzak kalmasının faydalı olacağı şartları barındırıyor vade sorununuz yoksa biraz uzak takip verimli olacaktır
Ya_Sabır____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ya_Sabır____ ()Selamlar,
Tüm gümüşteyim. Zarar çok. 110 lardan 106 lardan satıpta altlardan almaya elim varmadı.
Ne önerirsiniz. Fed sonrasını beklemek avantajlı mı?
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim samimiyet açık ve net olmak önemli gerçekten sevgiler saygılar
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()iyiki sizin gibi insanlar bu sayfadada var.
hayat sadece para kazanmak maddi fayda vs için yaşanmamalı
vefa, sabır , hilm gibi manevi faydalarıda kazanmalıyız.
açık ve net olduğunuz için çok teşekkür ederim.
3BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Güzel moral motivasyon sağlayıcı mesajınız için teşekkür ederim sevgiler saygılar bu vesile ile bende siz ve tüm sayfa üyesi değerli dostlarımızın Aileleri ile birlikte sağlıklı huzurlu stressiz panik olmadan bereketli bol kazançlı günlerini diliyorum
Seyhanefe için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Seyhanefe ()Değerli hocam mrb.
Sizi çoğu konuda kendini aşmış olabildiğince olgun , öğretici , sevecen ve çok büyük bir saygıyı hak eden bir insan olarak görüyorum.
Aslında burada herkes bir karakterdir. Her nicke bir karekter , bir insan olarak bakıyoruz.
Gorunmemek yada kimseyle fiziksel temas etmemek insanlara kendilerinin bir insan bir karakter taşıdıklarını unutturuyor maalesef.
Burdaki herhangi bir nicki gördüğümüzde kafamızda hemen bir insan tiplemesi canlanıyor.
Umarım herkes kendisine , ailesine yakışır şekilde davranır.
Size saygılarımı sunuyorum. Ailenizle birlikte sağlıklı sıhhatli huzurlu bir hayat diliyorum..
1BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()Eyvallah herşey gönlünüzce olsun sayın hocam
1BeğenmedimŞikayet
Sonsuz_nur ()Faydanız için teşekkürler.