Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1722 16:44:21
EUR 52.7838 16:44:21
USD 45.0100 16:44:21
ALTIN ONS $4709.5700 16:44:21

Konu: Manipulatif paylaşımlara cevap grafik ve sayfa geç

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş
Elde malla veya parayla beklendiginde para enflasyon karşısında eriyor. Defalarca 70 dolar altı düzeltme aralıgina girdi ama düzeltme yaptı yavaş yavaş dip yükselterek yukari devammi edecek yoksa 2026 Kasimdan sonra düzeltme yapıp sonra yatay yukarı mı gidecek bilmiyoruz. Manipulatorler sayfaya cok sayida yan hesaplarla girerek makas kurtarmiyor teknik analiz formasyon indikator v.s çok sayida yan hesaplarla kendi kendine yazişıp muhim paylaşımları okutturmamak ve zarar ettirmek için yogun caba harciyorlar eğer dolandıricilara paranizi kaptırirsaniz coluk cocugu bombalayıp öldurenlere ortak olmuş onları finanse etmiş oluyorsunuz. İslemlerimi paylaştim normal kuru olanlar da al sat imkanı buldu sadece oranlama mühim zararkes yapılmaz diyenlerin iddiasi da çürüdü 136 TL den satış 84 TL ye kadar geri alım firsati verdi tekrar yukari tepki verdi bunlar gercek analiz degil.

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Peki Usta. Çok söz etmem. Nasıl isterseniz öyle düşünün. Sadece gördüğümü yazdım. Rast gele der susarım

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu kadar dikkatli grafik takip eden biri nasıl oluyor da 136 Tl yi ve 84 TL yi gördügünü soruyor ? Dipten almaktan tepeden satmaktan bahsediyor ? 17,50 dolar dan bu kadar zamanda 75 dolari gecmis bir ürunde uzun vade kazanilacagıni nasılsoyluyor ? Enflasyon ? Ben ne yazdiysam ispat ettim 168.85 ten satip 162 üstüde ful TL ye gectigimde de mundar olan mal elde tutulmaz diye defalarca ikaz eden mabuzla 89 Tl ye kadar bütun al satlarımi paylaştım ytd

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

İkimizi de takip ediyorum. Usta kötü niyetli biri değil. Bilginiz olsun

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben islemlerimi tek tek paylaştim isteyen sayfami inceler görüp gerçek takipçimde hiç bir zaman zarar etmedi ne zaman 84 olmuş ne zaman 136 olmuş onu da bilgisayari olan her kes acip gördü bu ifadeniz de iyi niyet gormuyorum diger engelciler gibi bana engel ata bilirsiniz bir daha bana yazmayın sayfamda engelli kimse yok engelci degilim herkes yazdıklarimi okuya biliyor ispatli aynasi is kişinin lafa bakılmaz.

paravarhuzurvarr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Rast gele. Elinize sağlık

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

paravarhuzurvarr ()

Yükselişte Şu aşamada satın bir kaç saat yada günde bu seviyeye rakama inecektir zararınızı ben karşılarım garantisi verebiliyorsanız sizi takip edelim
Kimse zarar etmesin
Haaa uzun vade de kazanacak derseniz o biraz herkesin bildiği şey
Ve 136 dan 84 TL oldu demişsiniz hangi tarihte 84 lira olmuştu

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hala 70 35 dolar aralığı sert duzeltme beklemiyorum belki de düzeltme yaptı onun için eldeki malı fazla azaltmadan parayı artırıp al satla devam ytd

Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Telafi_ ()

Haftaya senaryo aynı mı Usta

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum