Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()O da doğruya)
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgür197501 ()Benim beklentim 4375 mesela ama gelmiyor 4500 de olur hani biraz mal alalım 5375den ben öderim benim beklentim gerçekleşsin lütfen :))
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Kardeşim hayrlı geceler. İyisin umarım.
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Kardeşim barış görüşmeleri bir tepki yapar diye düşündüm ama sönük duruyor bu konudaki görüşün nedir. Al sat açısından sordum.
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Belkide aynı nickte başka arkadaşta vardır onlada karıştırmış olabilirsin bizim tanışıklığımız fed faiz artırım zamanlarındaydı dolar ına sahip çık demiştin bana bizde faiz indirime gitmiştik tecrübelerinden ben faydalanmıştım yani acemi sayılırız.
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Piyasa ters köşeyi sever. Herkesin beklentisi gerçekleşirse hesabı kim ödeyecek?
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Elbette hatırladım. Gayet mantıklı objektif yorumlarımınız vardı. Zamanında çok faydalandım
DAYI_61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Kardeşim ben eskilerden pala hatırladınmı
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Çok zor günler kapıda bu durumda gerçekleşirse
1BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Şu an kim diyebilir ki fed 2027 de faiz artırımına gidecek. Dxy 115 i geçecek. euro - usd parite si 1.07 ye inecek.
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Nasipten rızıktan ötesi yok hayırlısı kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Nasipte ne varsa o. Niyetler benzer ) rast gele
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Çabam altlardan fullemek ama o fırsat gelmedi henüz
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Belki temmuz dediğini yapmaya çalışır bilemiyorum. Şu ara zor ytd
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Faiz indirimi istemişti olacak
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Fed olayı kafamı karıştırıyor benimde trumpun desteklediğide gereğini yaparım felan dedi piyasa koşullarına göre.
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()28 29 Nisan 2026 faiz kararı 29 Nisan 2026 piyasa pas pozisyonu aldı ytd. Fomc tutanak aynası yön için bana göre önemli ytd. Başarılar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
DAYI_61 ()Görüşmeyi bekliyor.