Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()teşekkürler hocam... like
Mustafaizmir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Rica ederim kardeşim sende sagolasın ...
Doğru tarafsız analiz yapan kişilere doğru soruları sorarsan daha güzel bilgi alırız sende bende diye düşünüyorum tüm sayfalarda yakında tecrübe ederekde anlarsın iyi niyetli arkadaşım selamlar...
Goldprice57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Goldprice57 ()gümüş sayfasında sizi daha çok görmek isteriz hocam
bilgilendirme için saol kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
ismtocll ()Hocam alım yapalım mı buradan
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Evet hocam teşekkür ederim ben cevabımı aldım yükselen kamaya denk gelmesi'de tesadüf olamaz sanırım istediğimiz kapanışlarıda göremezsek alt destekleri rakamları beklemek doğal bir süreç olur diye düşünüyorum ... YTD
Selam ve saygılarımla...
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()107 den gelen düşen trend den satış yedi rasyo .. tekrar dener bence .. amma şu an 55 e gidiyoruz . ytd
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir35 ()Hocam emegize saglık en son büyük düşüşte karapazartesi rasyoda 50 civarına düşmüş demem o ki zaten rasyonun çok düşmemesi düşüşe bir işaret mi tesadüf mü yüksek volatilide için ?
Teşekkürler ..
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Teşekkür ederim bilgiler için :)
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()rasyo için bu doğru mu
işte rasyoda hareketli ortalamalar çok üste kaldı . zamanla çeker yukarı .
gümüşte haftalıkta rsı yükselişe müsait .. amma bu aylıkta rsı ikili tepe ye dönüşebilir ...
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .55 e geldiğinde gümüş az daha üstlere gider . amma ben rasyo da dip görüldü derim . yanılabilirim belki .18..30 bekleyen var hala.
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Rasyonun iğnelemeleri meşhurdur, tam kırdı dersin bakarsın iğneye dönüşür:)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Üstel Hareketli Ortalama (50) 77,346 Al
Basit Hareketli Ortalama(50) 79,065 Sat
50 Ma/ema kırılır/kırılmazssa beklenti ne olur @Aynur1
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()küçük kırmızı üçgen kırıldı .. rasyo 55 çok önem taşiyor .. orada dikkad edilmeli.
ismtocll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Duza13 ()Suan 111 gibi ve 100 ile 120 arasinda bir yere gider yani oyle mi , bende 100 yaklasacagini tahmin ederek sattim , bazilarida 120 gider der alir , kismet artik
0BeğenmedimŞikayet
ismtocll ()Hocam düşüş gelir mi sizce yoksa girelim mi