Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Sattın diye hatırlıyorum alım yönşndemisin yoksa?
cevizlikek99 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cevizlikek99 ()teşekkür ederim cevizli tabiki deee tekrar hoşbuldum :D
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Kek cevizli sanırım :)
0BeğenmedimŞikayet
cevizlikek99 ()şifa bekleyen bütün hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum... sağlık herşeyin önünde geliyor. işle ilgili husus uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir şeydi. istediğimi aldım diyebilirim herkese benden kahve kek :))
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Çok geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyisinizdir.
Hayat bazen gerçekten üst üste geliyor… Sağlık, iş derken insan ayakta durmaya çalışıyor, önemli olan dediğiniz gibi limanı bırakmamak tekrar hoşgeldin :)
0BeğenmedimŞikayet
cevizlikek99 ()@Risus_ çok incesin teşekkür ederim. sağlık sorunları vardı... ardından da iş ile ilgili değişiklikler gelince, hayatın rüzgarında savrulduk ama limanı terketmedik :)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Shahsa hiç sorma yaktı bizi 109 :) geçenlerde yazdım sana ama pek girmedin sanırım. Nasılsın herşey yolundamı?
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()109 ları olacaktı yazım hatası @cevizlikek99
0BeğenmedimŞikayet
cevizlikek99 ()@Risus_ hoşbuldum, selam ve sevgiler, 109 kırmızı çizgimiz :)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()109 karı görünce dönmüşsün hoşgeldin :)
3BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sevgiler saygılar bereketli bol kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
cevizlikek99 ()@Invincible_lion hocam ellerine emeğine sağlık olsun. selam sevgi ve saygılar...