Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()bizde bunu isityoruz.. inşallh bu şekilde olur.. teşekkür ederim ablacım sevgiler..
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Üstel Hareketli Ortalama (30) 76,486 Sat
Basit Hareketli Ortalama(30) 77,295 Sat
Bu bölgenin üstünde ay kapanışı yeterlimi
0BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Tabi öncesinde 77 geçmesi lazım demi ustad
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet . varmış döngü . şubat mart nisan bu döngüler bitmiyor ..
bu hafta 82 hata 85 e kadar yükselirse sonra ay kapanışa yakın 75 e geri dönse ,
ay kapanışı 72 üste kapatırsa güzel olurdu ..
amma ay sonu ay kapanışı 75 altı iyi olmaz ..
ben bunu istiyorumda amma işte
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()abla hoşgeldin, 15 nisan majör döngü var yazmıştı xde elit finans. seninde yorumunu alabilirmiyim, anlamadım da :)))
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()borç para kıredi ile alınmicaktı .. neyse haftalıkta sat veren ürün zaman alır ..
Başakozcan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. onu günlük graikte gösterdim . yükselen takoz var .. geçe 71 e değmış ..67 ye gelirse 64 stoplu 77..82 hedefli alınabilirr ..
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Umudum bitti benim Aynur hanım . artık buralarda yıllarca durur bu gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Oluşum ve olma yapısı (düzeltildi)
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Yükselen kama okulumu benziyor grafik
Anlamı düşüş yönünde olup yapısı
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Aynur hanım hoşgeldiniz tekrardan başınız sağolsun