Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Engeli ve şikayeti yedikçi defolup giderler temizlenir ortalık.
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bunlardan az çekmedim değerli kardeşim en iyi ben bilirim bize göre kazanma yeri bunlara göre ise kavga etme yeri burası. Allah ıslah etsin diyelim..
Bay_X1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Yani burası sonuçta para kazanma platformu böyle rezillerin ne işi var burada anlamak zor. Şikayet ederek uzaklaştırmak iyi bir çözüm olsa gerek.
2BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Şikayet en iyi çözüm tebrikler kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Engelledim ve şikayet ettim ağzının yayını düzeltsinler yoksa gerçek hayatta kırarak düzeltirler :)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaslan79 ()Hadi size burdan ekmek çıkmaz biraz da atın sayfasına gidin orda sizin gibiler çok onlara yutturursunuz
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Diyorum ya o listeyi uygulayan rahat eder.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaslan79 ()Ne demem gerekiyor tamam bozuk abi dememi mi bekliyosun
Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()2 dk da ağzını bozmasından belli işe yaramaz birisi olduğu engellemekle iyi yapmışsın.
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()klavye efesi seni ağzını bozma kırarlar o dişlerini yürü git adam ol buralarda millete sataşma senin gibi çapsızların ağzı bozukların işi yok burada.
Tamaci1434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()İnan bana belki bu engelli listesinde iki üç kişi sağlam ya vardır ya yoktur geri kalanı hepsi olmasını hak ettiği yerdeler:)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Terste bıraktı ise o terste kalanlara Allah akıl vermemişmiydi ki körü körüne onu takip etmişler diye sormazlarmı adama?
Tamaci1434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hal böyle olunca kedi misali uzaktan ulaşamadığı ciğere mundardır dermiş olayı dönüyor işte:D
Mehmetaslan79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hepsini aylar öncesinde özenle ayıklayarak engelledim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Geriye birşey kalmamış ki usta sitedekilerin hepsini engellemişsin çok güldüm :)))
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaslan79 ()Sende de maşallah ne yürek varmış nasıl yürek tükettin bu kadar zaman bu kişilere hayret ..)
0BeğenmedimŞikayet
Bay_X1 ()Bunların hepsini engelledin mi usta?