Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()128,02 ye kadar parca sattım 130 u gecti. 135 te satıs emrim gercekleşse gene 161 ustune 15 gunlük emir verecektım. Alta ve üste uç noktalara verdigim emirlere yakin yerler geliyor ama gerceklesmiyor. Aşağida daha once 100.88 civarini gormustu 99.50 galiba emir vardı gerceklesmemisti. Gene de emir dizmete fayda var uyurken asagi yukarı igne atarsa işe yarar ytd.
İda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Aynen. Yarın ayın 15 i. Siz 15 ine kadar çok fırsat verir demiştiniz zaten.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Geçen haftadan beri hep aralıkli satış yaptım. Cok kücük iki alım yaptim bu şekilde tepkide daha fazlasıni satıp nakit artırmaya devam inşaallah. Ciddi geri cekilme olursa gene aşagi dogru artan oranlarda abanırım. Al sattan başka care olmadığı gene ıspatlandi. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
İda ()İşte o nedenle sadece sizin sayfanıza girip okuyorum. Bugün cep telefonunu elime alma imkanım olmadı. Alım yapacağım sağ olun.
0BeğenmedimŞikayet
kellemrt ()Reşat hocam maşallahın var. Emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam ben sizi takip ediyrm yorumlarınızı okuyorum.. bilerek sayfaya faydalı olan kişileri manipüle edip sayfadan ayrilsinlar acemi olanlara faydası olmasın diye. daha yeni iki kişi bilgilerinden faydalandigmiz değerli hocalarımız istifa ettiler.. çok üzüldük .. lütfen siz sayfayı bırakmayın. disardanda norml üyeden de takip edenlere faydamız oluyr. emeginjze sagli
8BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet 4 saat once uyardim ama insanlar okuyamsın zarar etsin diye manipulatorler sayfaya yağdı. Ne zaman biri mühim billgi paylaşsa uyarsa sayfağa saganak halinde pislik yağiyor. Ben de üye olmadan sayfaıi takip edenleri uyariyorum sadece faydalı gordügunuz kisilerin sayfasına girip okuyun sayfada yazilanları okumayin diyorum. Ben insanlık yapıyorum manipulatorler eksi veriyor. Ben ne teşekkur ne takipçi ne de like pesinde degilim. Yt
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Şimdi girdim eve. Okuldan imkanım olmadı. Hemen bakıyorum yazdıklarınıza. Çok teşekkürler. Emeklerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()125.14212 den bu parcanın dorttebirini geri aldım. 17. Tur basladı. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu abd çın gorüsmesine paralel rasyo yukarı Altın yukari gümüs aşaği eğer anlaşma çıkmazsa rasyo dalgalanarak yukarı altın gümüş ikisi de aşagı gelme ihtimali var. Geri cekilmelerde satilanın birazinı yerine koyup yukarı hareketlerde daha fazlasıni satarak ilerlemekte fayda var beklenmedik anda duzeltme başlaya bilir belirsizli devam ediyor ytd.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Evet okudum. Şansımı deneyeceğim.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Geçen haftadan beri satıyorum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Asaği al sat yaparak topladım geçen haftadan beri de her işlemimi ne yapacağımi önceden yazdım. 135 te satış talimatım var en son 128,02724 ten sattım geri giriş yapmadıgım sürece 135 görmedikçe baska satıs yok. İsteyen sayfami acar okur. Ne yazılmasi gerekiyorsa hepsini yazdım. Sayfayı méşgul etmek istemiyorum. Ytd
heromero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heromero ()Kaçlardan tl ye geçmeye başlayacaksınız? Yoksa kervan, yolda mı düzülecek?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de aldıgınin aşagısina inen parçanın dörtte birini geri alacağım aşagı az al yukarı cok sat. Ben 170 TL ye dayandıgında ful TL ye geçmıstim. Bu sefer öncelikle ana paramın % 20 fazlasıni TL ye geçirip % 20 gumusü de tutarak devam edeceğım ful TL ye gecmeyecegim inşaallah. Sonra da gümüsün % 100 den fazlasıni alacagım insaallah. Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu soruyu daha önce de cevaplamıştım bir iki küçük parcâ gir varsın terste kalsın yukarı tepkide kâr yazınca paranı al sıfır ortalama ile biriktir. Daha yukarı gitmesi veya aşagı gitmesi problem olmaz. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
İda ()@resat bey kullanmadığım farklı bir bankada sabit bir miktar var. Sıfırdan düşünürsek ilk giriş için beklemede kalayım mı yoksa küçük miktar da olsa gir çık yapmalı mıyım? Çok samimi soruyorum tamamen asıl paramdan bağımsız kenarda sabit tutulan bir miktar bu. Bankaya kızgınlığımdan uzun süredir dokunmadım.
1BeğenmedimŞikayet
çılgın_gmş ()Elinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki ilk direnc seviyesinin üstündeyiz bir sonraki dirence direk gitmeden aşaği duzeltme yapar diye düsunuyorum. Elimde bilgisayar olsa tekrar bakardım. Bilgisayarı olan arkadaslar geri cekilme oldugunda son yükseldigi yerden son yapacağı tepeye fibonacci ile desteklere bir onceki dip tepe sonraki tepeye bakarak istedikleri zaman diliminde direncleri gorebilirler. Teknik calısmıyor ama gene de 0.786 nin fazla aşagisi da yikarısi da tuzak diye düşunuyorum ytd. Arada defalarca al sat veriyor
Ytd. Arz sikintısi var rekabet kızışiyor tahminimce 3 4 sene sonra çok daha üst rakamlar gelir ytd
çılgın_gmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çılgın_gmş ()Hocam bundan sonraki görüşünüz nedir düşüş mu yukselismi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumda grafikte gorüldüğu gibi 104 TL seviyesinde korkmadan aşagı dogru artan oranlarda alinır diye gorüs belirtmiştim ve çok aşagilara gidecegini dusunmuyorum asagisi bedava alım firsatı olur diye eklemistim. İnadıma çok asagiları gosterip ondan sonra da asaği stop koyun diye bir suru edepsiz yan hesap bana bel altı satasti sonuç ne oldu kim edepli vicdanli kim edepsiz. Ben yan hesaplarimla kendimi hocam diye övüp kendi kendime like yagdirmiyor eksilere ragmen yazmaya devam ediyorum. Gene rezil oldun isyersen bin tane yan hesap aç zayen istifa etmeden önce acıkca yazdın benden bir tane gider binlercesi gelir diye ut.
1BeğenmedimŞikayet
Valide_hanım ()Emeğinize sağlık güzel bir değerlendirme olmuş
Ytd