Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Kardesim sayfa için yararlı bilgiler paylasımlar ve fayda sağlamaya çalıstıgını görüyorum fırtın. Analizleri başarılıdır değildir bunuda onu takip eden kişiler karar versin. Faydalı bulmayan söylediklerine göre işlem açıp kapatanların kararlarına saygı duyarım.
Bak sanada kardesm dedim kötü mü ettm:)) Siz kendinze yakısanı yapın bende kendime yakışanı yapayım konyu kapatlım:))
Musti_1010 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Eyvallah katılıyorum ama sorsan bişey bilmeyiz kardeşim
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Aynen öyle kanka sadece bir yere odklanmak dogru sonuclar vermez o kadar çok etkn var ki hepsinden habrder olup takip şart.
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Hüseyin her alanda takip şart kardeşim
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Onsları baskılar biraz artmaya devam ederse fırat tahvillr. Bunlarıda iyi takip etmek gerekir.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yönü terse çevir dim başka çare yok esoo
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ne güzel dedın yukarıya zorlansa da düşüşün devamı gelebilir kanaatı:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()olayı çin yaptı zanederiz ama bunlar gece kırmızı idi ABD yapıyor her alanda.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Maalesef ki halen dönüş oldu diyemiyorum sizi kandırmak yerine gerçekleri acı da olsa yazıyorum.
Ama bir zorlama var fakat göstergeler henüz onaylamıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yoğun bir satışın ardından yoğun bir tepki alımı normal