Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Keyf le okuyorum ; )) harikasınız maşallah @Engin7734
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Sen saklları kesmede bırak beyazlar çoğalsın:)) Müsait olunca bir ara göruslm kral çay kahve oturuz tabi izin alabilirsen:))
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()O eski halimden eser yok şimdi:)
Son görüstüğümüzden buyana daha da beyazladım Hüseyin'im caktırma:)
@Engin7734
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()Abi hayırlı geceler. Millte ihtyar deyip durma sakalnda 1 tane siyah kalmams kendini genç göstrmeye çalısyorsun hep pisklojk harektler içindesin:))
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Buyrun genç ; )) tşk ederim erken uyu sen ihtiyarlar geç yatar lar ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Estağfurullah ne üstadım ne hocayim, gördüklerini teknik olarak paylaşan sayfanın verdiği yaldizin haykkını vermeye çalışan yüzlerce insanın sorumluluğunu taşıyan viycdaniyla hareket eden, özgüveni yüksek bir alaylıyim efenim arz ederim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Mumların lordu ihtiyar:)Eline sağlık hayırlı geceler.
@NoPaniC_34
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğine sağlık kapanışı üsdatlar yaparmış beğeniyle taclandırdım..