Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Günaydın.. hyberler ve bilgiler için teşekkür ederiz..
Elinize sağlık
Selamlar
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Dün gümüs 74 dlara geldiğinde - short(düşüşe pozisyon) açanları gördüm dün bundan bahsettim paylasımlarımda. sağlam bir yerden hberi aldım. bende 74dlardan short(düşüşe pozisyon) açacaktım. vazgeçtim yatırımı kumara çevir menin alemi yok.
ancak trmp bizleri öyle bir hale getirdiki tl enflsyon Altın da eriyor. dlar yerinde sayıyor. yatırım araçlarında manplasyon var. herkes şaşırmıs durumda. svasın faturası bizlere ödetiliyor
saygılarımla
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Günaydın @Unique_xy arkadaşım.
Ülkmzde bu hissediliyor. Bu hafta carry trade cilerden cıkıs yapanlar oldu. bir ülkede enflsyon nasıl? yada nereye gidiyor? anlamak için sadece bankacılık endexlerine bakmak yeterli.1 ayda %20 üstü değer kaybeden bnkacılık var
Yatırımcı ol yada olma yada neye yatırırsan yatır zor bir dönemden geçiyoruz.
özellikle trmp daha konusma yapmadan evvel yatırım araçlarında pozisyon alan bir kitle var. hberlerde bunlardan bahsediliyor. birde böyle bir sorun var.
yatırımcılar umarın bir an önce bu döngüden cıkarlar yada bu döngüden cıkacak hberler gelir.
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()OlmLuy haber, svs snlanırsayy ptrl fııyTLrı svs öncesi seviyenin de altına inebilir yorumları idi. O zaman ons gülmeye başlar. @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Günaydın. ''deRIn ve geniş eKo no MİK krz'' ''enrj ktlGı'' beklenilenler... Umarım olmaz.. @Unique_xy