Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1595 15:41:43
EUR 51.4704 15:41:43
USD 44.3576 15:41:43
ALTIN ONS $4549.5800 15:41:43

Grafiği gönderen: battıbalık

⭐⭐⭐battıbalık ()
Gümüş

Düzeltmenin yapacağı son noktalara geldiğimizi düşünüyorum. Daha önce söylemiştim. Silkeleme bu noktada yeterince silkeleme yaptı. Buradan çıkan para brent e gidecek demiştim. Iran a saldırı ihtimali ile yükseliş başlar bunu beklerim jeopolitik riskle artar demiştim. fakat burada ters köşeyi bunla yaptılar. Bu noktanın Altın a inerse düşüş bandına girer. Grafikte gördüğünüz parabolik yükselişin düzeltmesi yatay zemine gelmiş görünüyor. Bu hafta yada önümüzdeki ay yükselişe geçer diye düşünüyorum. Yaklaşık %50 lik düzeltme bunu daha öncede söyledim %30 %50 düzeltme yapması muhtemel. Üst alımların ortalamasını çektim. Bu hafta 1 alım daha yapıcam. Benim düşüncem aşağı son hareketler olabilir. Brent petrolde ayı dönüşü sinyali var gibi . Para geri girmesi muhtemel bu noktada dikkatli olmakta fayda var. Grafiğe bakarsa w formasyonu ihtimali var gibi. Bu noktada temkinli olun. Çünkü geçmişte saddama silah satarken bir yandan irana silah satan . İrak a biyolojik silah üretmeyi öğretirken bir yandan biyolojik silah var diye saldıran bir yapı. İranda mevcut rejimi getiren şimdi o rejimi yok etti. Supriz barış beklerim. Eğer ki gelen yönetim kendi adamları ise... trump ın ne dediği belli değil. Kara harekatına girerse kaybı büyük olur. Tahminen çekilir. Bir kaç ay sonra körfez ülkeleri üzerinden devamda edebilir. Bu ihtimali de görmek gerekir. Trump elindeki fazla stok petrolü istediği fiyata satmış olma ihtimali var. Açıklamaları takip edin yumuşama varsa barışa gidiş olur. Farkındayım çok ilginç bir paylaşım oluyor. Kur düşerken yazmak risk ama bu ihtimal var. Neden mi? Iranda amerika eski yönetimi nokta atışı vurduysa yeni yönetimi çok rahat vurabilir. Fakat bu sürede bunu yapmadı. Bu istediği yönetim olabilir. Ağalar 60 dolar da brent aldı 120 dolarda sattı. 120 dolarda sattığı gümüşü de 60 dolarda alır. 4 e katladı. Yani geri gelmeye başlarlar diye düşünüyorum . Yatırım tavsiyesi değil sadece öngörü.

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

58 bunu bende beklerim. Bu rakamın altina inerse gümüşe Altın a olan güven sarsılır. Bunu da istemezler. Buyük bankalar beklenti hedefini değiştirmedi. 1 tanesi 85 dolar yıl ortalaması diyor geri kalanı 100 dolar üzeri... düşüş trendine sokacak olsalardı cift tepe yapardı. Elindekini değerli satarlardı. Yatay giderdi eldeki fizikileri çıkartırlardı. Parabolik yükselişi dizginlemek . Şuan gap bıraktığı yeri dolduruyor. Sonrasında yükselişe devam etmesini beklerim. Ben dibe kadar aralıklar ile alıcam. Kg artar. Maliyet artmaz. Asıl risk jeopolitik değil. Jeo ekonomik riskler. Bu savaş sonrasinda gündeme gelir. Savaş sonrası asıl yükselişe geçecek

Bursa2018 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Bursa2018 ()

Evet bende aynı şeyden bahsediyorum ama ilk önce küçük bir tepe ve sonra aşada beklenen meşhur yer olan Altın onsta 3800 dolar tam gelmesede yaklaşma gümüştede 58 54 dolar burayı yoklamadan o müthiş yükseliş döngüsünü başlatmazlar gibi yatırım tavsiyesi değildir

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Eğer ki düşüş bandına girecek olsa zirvede çift tepe beklerim. Neden mi? Daha değerli satmaları için. Fakat tek tepe. Gelelim ünlü bankaların tahminlerine rakamları hedefleri değiştirmedi. Yani tekrar yükseliş ihtimali var. O zaman düşüş bandına girmez. Yani o parabolik yükselişin yataydan gelen desteğin Altın a getirmezler. Yani yakın zamanda yükseliş ihtimali bana göre yüksek

Bursa2018 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

silver_man_ ()

Elinize sağlık. Teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Gümüş_Sihirbazı ()

Sen nerelerdesin mübarek? Bu haftasonu bayrama denk geldiği için kapalıçarşının havasını koklamadın herhalde? :)

1BeğenmedimŞikayet

Bursa2018 ()

Çok güzel nir değerlendirme bravo ama yukselıs kalıcı olmucak satım fırsatı olur daha sonra daha aşaları dener yatırım tavsiyesi değildir

1BeğenmedimŞikayet

Moxel ()

Elinize sağlık hocam

1BeğenmedimŞikayet

CrvenaZvezda ()

Eline emegine saglik degerli hocam.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum