Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Free_sunn ()Genel öngörünüz nedir
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()amin cümlemiz için
biraz sabıra ihtiyacımız var
bu yılın başından itibaren radikal oluşumlar
bir hayli etkiledi piyasaları ve devam ediyor maalesef
fiziki Altın ve gümüş tercih ettim biraz da kripto varlıklar
portföyde
her gün iyi değil bazen de kötü anlar olacak
acele etmeyeceğiz
bol şanslar dilerim
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()amin cümlemize inşallah
biraz sabıra ihtiyacımız var
ben de yakından takip etmeye çalışıyorum
biraz Altın biraz gümüş biraz da kripto varlıklar ile
bir portföy oluşturdum
hep iyi gün yok hep te kötü gün
bol şanslar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Teşekkür ederim bende iyiyim abi çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin herşeyden önce elimde dövizleri Altın a geçtim 4.000 TL civarında elimde bekletiyorum 7.500 e filan çıkmıştı satmadık umarım daha aşağılara gelmez
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()Hatırlamaz olur muyum kardeşim
çok sevindim mesajına
maalesef bir kaç yıldır
aktif değildim
biraz zorluklar geçirdik
iyi olduğunu ümit ederim hayırlı bayramlar dilerim
selam sevgiler
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Teşekkür ederim abi eline sağlık beni tanıdınız mı dolar sayfasında sohbet ederdik sizinle epeydir yoktunuz hayırlı bayramlar dilerim iyisiniz umarım @mazar
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()eksik olmayın
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Hayırlı bayramlar. Elinize sağlık