Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Acıklaması nedır?
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Aynen 3 numra
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()resim 3 e benziyor mu .. golden zone
0BeğenmedimŞikayet
gercekler2026 ()Hocam anlamıyoruz ki malesef
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()buna iyice bakın ... şu an hangisi oluyor ..
0BeğenmedimŞikayet
paravarhuzurvarr ()Ben o şeytanı dinledim uzun süre bekledim yine uzun bi süre bekledim sonra sattım halâ aldığım fiyata gelmedi sattığım fiyatın bile Altın a indi
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Hayırlı olsun abla
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Bereketlı olur ıns senın için... kardeşımm
Sevmek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Vallahi ben ondayım bu düşerek ken 102 düşerek ken gumus 107 105 gerek yok strese
0BeğenmedimŞikayet
Hakan4343 ()Hocam zeki mürende bizi görecekmi
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ama ondan hıc mı hıc anlamıyorum... Ordan oraya zıplamakta ıyı deyıl bunu c.. oınde yasadım aynı hataları tekrar etmek te ıstemıyorım
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Şeytan dıyoki çık platıne bas:(
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Vallahi ben 2850 aldim bekliyorum gumus yordu abla beni zaten pilatin 4000 grlire eyer gjmjs aynı parayı veriyor
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Platın daha mı ıyı bu gümüşten? Bende geçsem
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Dişçiye gideceğim hiç bir şeye odaklanamıyorum şu an:)
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Abla an itibariyle pilatin geçti. M gumus yordu beni 100 80 gibi olursa korkum pilatin için bilgi varmi
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()key level anahtar bölge tl olarak 99 ons olarak 70 bandına denk geliyor şu an ..
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Ellerinize saglık . Emekleriniz için çok tesekkur ederim.
2BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Ressam burada 120 tl ile 105 tl arasında toplayın, 90 tl Altın a gecerse aldığınızı satıp kaçın demiş sanki.